Щерката на Еминем е хит в интернет

Изминаха 17 години, откакто Еминем пееше за „бебето си“ Хейли Скот Матърс в „Heily’s Song“. Феновете му обаче се изненадаха колко е пораснала тя, след като започна да се изявява в Instagram, съобщи в. „Мирър“, цитиран от Новини.бг.

Хейли вече има 1,3 милиона последователи в Instagram. Тя е на 23 години и е завършила психология. В Instagram обаче пише за пътуванията си и за модните си предпочитания и изглежда иска да се изявява в козметичната индустрия.

Майката на Хейли Кимбърли Ан Скот е училищната любов на Еминем. Двамата сключват брак през 1999 г., когато Хейли е на четири години. Две години по-късно се развеждат, като Еминем получава детето. През 2006 г. отново се женят, но се разделят след няколко месеца.

Еминем често споменава Хейли в песните си, но се старае тя да расте далече от любопитните погледи. Хейли завършва гимназия в Мичиган, а след това учи психология в местния университет. Сега тя живее сравнително спокойно, често пътува. В интервю миналата година каза, че с баща й са „много близки“. Тя често пуска в Instagram снимки от неговите участия на фестивали.


image0 (9K)