НАЙ-НОВИ:

Щерката на Тони Димитрова мина през НАТФИЗ, сега записва криминалистика

В редиците на родната полиция предстои да се внедри дъщерята на Тони Димитрова – Магдалена.

Магдалена се е записала да учи криминалистика. И когато завърши след няколко години, ще започне работа в МВР и ще разследва престъпления. Смятаната повече за мъжка 21-годишната дъщеря на Тони избрала преди около половин година. По време на пандемията Магдалена имала възможност да помисли повече за нещата, които й харесват и за бъдещето си. Така стигнала до извода, че криминалистиката е това, което я влече. „Каквото си реши, това прави. Нямам право да й се меся, Един родител трябва винаги да е опора за детето си“, сподели Тони пред „Галерия“.

Като на повечето млади хора, и на Магдалена й отнело време да осъзнае с какво наистина иска да се занимава. След като завърши средното си образование, момичето се насочи към НАТФИЗ, не толкова по собствено, колкото по желание на майка си. Самата Тони мечтаела дъщеря й да е голяма актриса и да се изявява по сцените. След като напусна актьорската академия, Магдалена кандидатства в Художествената академия, където записва мода и дизайн. След първия локдаун обаче тя осъзнала, че и това не е нейното поприще и в крайна сметка избира криминалистика.

Самата 2020 беше сред най-тежките години за Тони. Тя изгуби един от най-близките си хора – брат си Йордан, който е сред жертвите на коронавируса у нас. Йордан се заразява през октомври и развива двустранна бронхопневмония, а кончината му буквално съсипа Тони.

  ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови