Любовен портал

Агент 007 Пиърс Броснан, за разлика от екранния герой – съпруг мечта

Преди няколко дни, на 16 май, Пиърс Броснан отпразнува своя 67-ми рожден ден и по този повод сподели няколко прекрасни снимки със съпругата си, показвайки безграничната любов между тях.

„Благодаря ти за луната и слънцето и всички дни от живота ни заедно, моя скъпа Кийли! Имах един прекрасен 67-ми рожден ден и то благодарение на всички вас, които ми го пожелахте. Бог да ви благослови и бъдете силни“, са думите на актьора към снимките със съпругата му Кийли.

Пиърс Броснан – един от най-успешните актьори, влизали в ролята на Агент 007, и съпругата му Кийли Шей Смит имат двама сина – Дилан и Парис.

На снимката Пиърс и Кийли споделят романтична целувка на плажа, а в ръце държат чаши със студено шампанско – всичко необходимо за един наистина прекрасен рожден ден.

Двамата са заедно от 1994-та година. Запознават се 3 години след смъртта на първата съпруга на Броснан Касандра от рак, с която той също има прекрасна, дълга и невероятно силна връзка, плюс 3 деца. Бил е невероятно съсипан и заклел се никога повече да не се жени…

Изобщо, на пук на екранния си герой Пиърс Броснан е истински кошмар за таблоидите – никога не е сниман/засичан, дори да флиртува с друга жена, нито при първия, нито при втория си брак.

Дори когато го подкачат, че Кийли много е напълняла в един момент, той отвръща, че тя е най-красивата жена на света, със страхотно чувство за хумор, способна да създаде сигурност, уют и топлина, които са без конкуренция, а разбирателството между тях е невероятно. Кийли е до него и при втората огромна трагедия в живота му, когато и дъщеря му от брака с Касандра, също умира от рак.

 

Живка Кехайова

Нямам девиз, имам собствена философия.

Share
Published by
Живка Кехайова

Recent Posts

Литийно шествие на Бачковския манастир на втория ден от Великден

Вярващи съпровождат чудотворната икона на света Богородица...

9 минути ago

Без военен парад тази година за Деня на храбростта

Празникът ще бъде отбелязан с водосвет на бойните знамена...

57 минути ago

Гергьовден е – един от най-големите църковни празници

Тази година той съвпада с втория ден на Великден...

един час ago

Ливърпул отказа Тотнъм за Топ 4 с бой на „Анфийлд“

"Мърсисайдци" спечелиха с 4:2...

10 часа ago
image0 (9K)