Адвокати от Германия завеждат колективен иск срещу „ковидгеноцида“

Д-р Райнер Фулмич е един от четиримата адвокати, членове на следствена комисия, създадена да разследва действията на немското правителството във връзка с пандемията от COVID-19. Във видеообръщение, публикувано в youtube, Райнер Фулмич обяснява подробно мотивите и целите на разследването.

На 10 юли, комисията е започнала да разглежда свидетелства и сигнали от учени и граждани от целия свят, свързани с пандемията от коронавирус, пише “ Право и здраве“.

От всичко, което знаем до този момент, коронакризата трябва да се преименува в „корона скандал“, а тези, които го организираха трябва да понесат наказателна отговорност и да платят обезщетение за щетите, които нанесоха. От политическа гледна точка трябва да се направи всичко възможно в бъдеще никой да не може да манипулира отново човечеството, за да угоди на порочните си планове. Международна мрежа от юристи ще проведе разследване на това най-мащабно в историята „корона мошеничество“.

Съдебното дело срещу „корона мошеничеството“ трябва да отговори на три важни въпроса:

1. Има ли коронавирус пандемия или това е PCR тест пандемия.

2. Мерки срещу коронавируса ли са блокирането, носенето на маски, социалното дистанциране или това са мерки за осигуряване на всеобща паника.

3. Истина ли е че немското правителство е било подложено на натиск от главния идеолог на пандемията, д-р Дростен от клиниката Шарите в Берлин и от г-н Вилер ветеринар и директор на Роберт Кох институт и г-н Тедрос – ръководител на СЗО, защото Германия, известна като дисциплинирана страна, ще стане пример за останалите.

Корона вирусът не предизвиква по-висока от обичайната смъртност в която и да е страна на света, в това число и в Германия. Анти коронавирусните мерки са основани на тестовете за PCR, които са тестове на Дростен.

Комисията, водена от Д-р Рейнер Фулмич иска да получи отговори и на следните въпрооси:

1. Доколко опасен в действителност е този коронавирус за хората?

2. Каква е важността на позитивните PCR тестове?

3. Какви са щетите, нанесени на икономиката?

Важно е да се отбележи, че дефиницията на пандемия беше променена преди 12 години. Дотогава пандемия се смяташе заразно заболяване, което се разпространява в цел свят и причинява високи нива заболеваемост и смърт.

Внезапно и без обяснения тази дефиниция беше променена, така че вече за да се обяви пандемия е достатъчно разпространението в цял свят, независимо от нивата на заболеваемост и смъртност.

Благодарение на това СЗО, която е тясно свързана с глобалната фармацевтична индустрия, обяви пандемия от свински грип през 2009 година. Беше създадена ваксина, продавана в целия свят, а после се оказа, че това не е било ефективно, защото свинският грип се оказа не по-тежък от всеки сезонен грип. Дростен и тогава създаваше паника, повтаряйки, че свинският грип ще коства милиони животи на хората по цял свят.

Публикувано със съгласието на BNews.bg

 


image0 (9K)