Акценти на ЗАРАТА на 29 юни 2019 година

Нинова гони Жаблянов от ръководството на БСП?

Като основен аргумент за отстраняването на Жаблянов соцводачката ще бъде посочи, че той не е отишъл на заседанието на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ), където се е разглеждала резолюция за Истанбулската конвенция, за която той е трябвало да гласува против – в унисон с партийната позиция на БСП.

Злато за Станимира Петрова на Европейските игри в Минск

Станимира Петрова донесе втория златен медал за България от Европейските олимпийски игри в Минск. След титлата на Мария Оряшкова в самбото, боксьорката ни стана шампионка в категория до 51 килограма.

Манфред Вебер отпада от състезанието за лидер на Европейската комисия

Лидерите на страните от Европейския съюз, присъстващи на срещата на върха на Г-20 в Осака, са се съгласили германският кандидат Манфред Вебер да не стане председател на Европейската комисия, съобщава в. “Велт ам зонтаг”, позовавайки се на осведомени източници, предаде Ройтерс.

Страшно! Дете е загинало, блъснато от кола на паркинг в Морската градина във Варна

Според първоначалната информация, автомобил с чуждестранна регистрация е блъснал дете на паркинг пред ресторант, намиращ се в Морската градина. Детето е загинало на място. Изясняват се причините около инцидента.

Арт панаир за децата организират в Стара Загора

Над 30 културно-образователни инициативи за деца включва тазгодишното издание на Детски панаир в Стара Загора. Той ще се проведе на 30 юни и 1 юли в Парк „5-ти октомври” (Градската градина). Инициативата се реализира от Фондация „Изиарт“, благодарение на подкрепата на Община Стара Загора.

Старозагорци си разменяха книги под Аязмото

Любители на писаното слово се събраха днес в пространството над фонтан “Жабките”, за да участват в Десетия юбилеен BookCrossing на “Национална бизнес поща” и приятели, който се организира в партньорство с Община Стара Загора.

Кръчмар се изплю в лицето на рускиня с бебе – понеже мразел Русия

Когато Олга го помолила да се успокои и просто да й позволи да мине, мъжът я хванал за ръцете и почнал да я заплюва в лицето.

Българска следа: Пловдивчанин става шериф в щата Вирджиния

„Америка наистина е страна на неограничените възможности, сам се убедих в това. Тук сбъднах своите три детски мечти – станах полицай, пожарникар и професионален шофьор. Постигнах всичко с много труд и упоритост”, споделя 54-годишният пловдивчанин Георги Андреев. Той е първият български шериф в щата Вирджиния.

Изверг изнасили и ограби 23-годишно момиче в Борисовата градина

Алжирец изнасили и ограби 23-годишно момиче до Конната база в Борисовата градина в София. Престъплението е станало на 25 юни. Извергът заплашил момичето със счупено стъкло от бутилка след което извършил бруталното престъпление. Това съобщи шефът на СДВР Георги Хаджиев.

Мотористът е виновен за катастрофата с премазания мъж във Враца

Според МВР виновен за катастрофата е мотористът, който отнел предимството на премазания Георги Бончев, който се е движел по пешеходна пътека.

На 63 Кичка Бодурова ще става майка

Eднa oт нaй-извecтнитe ни ecтpaдни изпълнитeлĸи Kичĸa Бoдypoвa ce гoтви зa гoлямa пpoмянa в живoтa cи. Πeвицaтa щe ocинoви дeтe, ĸaтo пpoцeдypaтa вeчe e cтapтиpaлa. B мoмeнтa Kичĸa e в poдинaтa cи и ce e зaeлa c пoдaвaнeтo нa дoĸyмeнти и oбиĸaлянeтo пo инcтитyции, зa дa cбъднe мeчтaтa cи.

Продуцент върна усмивката на Алекс Сърчаджиева

След голямата загуба на съпруга си Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева прави всичко възможно да съхрани себе си и да продължи живота си в името на дъщеричката си София. А и защото винаги е била голям боец! Наскоро обаче един човек накара актрисата отново да се усмихне от сърце.

Хороскопът ви за 30 юни вече е тук

В неделя няма да сте толкова напрегнати, както в събота. Ще се постараете да отделите повече време лично за себе си и за неща, които вие обичате да правите. Ще ви бъде приятно да се срещнете или разговаряте с приятели или последователи в някаква идея или проект.


image0 (9K)