Акценти на ЗАРАТА на 7 юли 2019 година

Безмилостна разправа с враговете с партиен билет обеща Бойко Борисов

“Представяте ли си колко би било забавно сега да кажа: оттеглям точката за Цветанов, той си остава, няма да си дава оставката, каквото направиха в БСП. Просто искам да видите разликата в партиите, щото нашто е отговорно решение. И надали всеки, който си е вдигнал ръката за отстраняването на Цветанов, му е било добре след толкова години съвместна работ Но животът е динамичен, всичко се променя, и това, което се очаква от нас, е да се променяме също. Който може, разбира се. Който не може – времето го изхвърля”, каза Борисов.

Активът на ГЕРБ единодушно изгони Цветанов от всички партийни постове

Националното събрание на ГЕРБ отстрани Цветан Цветанов от всички заемани от него партийни постове с 1046 гласа за, 10 против и 11 въздържали се. Цвета Караянчева и Тодор Тодоров бяха избрани единодушно за членове на Изпълнителната комисия по предложение на премиера и лидер на партията Бойко Борисов. Други предложения нямаше. Румяна Бъчварова беше освободена като член на изпълкома на ГЕРБ заради назначаването й за посланик в Израел. Конгресът на ГЕРБ реши още да бъде създадена етична комисия, която да следи поведението на всеки партиен член.

Сензационно! Цветанов вече не работел за ГЕРБ, събирал НПО

На питане дали има интерес към неправителствения сектор, той потвърди: „Точно така. В момента съм в процедура, работя с достатъчно добри юристи, за да подготвим създаването на един център, който да бъде за евроатлантическа дейност – с анализи и прогнози по тема сигурност.”

Нинова: Употребиха гнева срещу политиците, за да узаконят обръчите си от фирми!

Употребиха справедливия гняв на хората срещу партиите и политиците, за да легализират обръчите си от фирми и нахлуването на чужди интереси в българската политика. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в интервю за Агенция „Фокус“ във връзка с намаляването на държавната субсидия за партиите от 11 на 1 лев за действителен глас.

Трима непълнолетни бандити духнаха от врачанския затвор

Липсата на двамата 18-годишни и един 17-годишен бандити е установена тази сутрин в 7 часа, когато се прави проверка на затворените младежи за извършени различни престъпления. Веднага е обявена тревога и е мобилизиран целият наличен състав на затвора. По неофициална информация бегълците не са от Северозападна България, а от различни други градове.

Бегълците от врачанския затвор катастрофирали с крадено такси, хванаха ги

Веднага, след като стана ясно, че трима непълнолетни – между 15 и 17 годишни, са прескочили оградата на затвора и изчезнали в неизвестна посока, е стартирала мащабна полицейска операция по издирването им. В нея са се включили надзиратели от затвора, служители на Главна дирекция „Национална полиция“, полицаи от дирекцията във Враца и техни колеги от районното управление в Бяла Слатина.

Алекс: Шест месеца, Иване, а аз все мълча. Време е за най-съкровеното!

“Шест месеца Иване!!!! Истината е, че не мога да повярвам!!! Сякаш е просто кошмар!!! Но няма тук да пиша и изливам чувствата си!!! Защото е тъпо и безсмислено!!! Единственото, което мога да постигна, е да ме разнасят по тъпите жълти вестници… С теб неведнъж сме говорили колко е важно човек да може да благодари!!! Колко хубаво звучи думата “благодаря”!!!” Това около седем вечерта на 6 юли, шест месеца след като съпругът й Иван Ласкин издъхна, написа на страницата си във Фейсбук почернената му вдовица Александра Сърчаджиева.

Спешно! Издирват се биологичните родители на осиновено дете в Монтана. Болничко е

С писмо до медиите майка на осиновено болно дете моли за помощ. Тя търси биологичните родители, които изоставили рожбата си през 2001 г. в дома в Монтана. Детето е в риск и има спешна нужда да намери биологичните си родители поради здравословен проблем, моли жената. Биологичният баща се казва Славейко Георгиев и е роден през 1952 г., а майката – през 1970 г. С тези данни разполага жената. Биологичните родители имат още две деца.

Нова трагедия с моторист: 39-годишен загина при катастрофа в Търговищко

39-годишен мъж е загинал при катастрофа между мотоциклет и лек автомобил на път I-4 (София-Варна) в местността „Момина чешма” в близост до Търговище, съобщиха от ОД на МВР-Търговище.  Сигнал за инцидента е получен в 13.30 часа. Мотоциклетистът се е движил в посока Варна, а лекият автомобил – в обратната посока.

Трупове на крави край Ахтопол и Обзор изхвърли морето!

Морето край Ахтопол и Обзор изхвърли трупове на крави. За ужасяващата находка съобщи пред журналисти директорът на Областната дирекция по безопасност на храните д-р Георги Митев по време на откриване на биопазар в Бургас.

Голяма трагедия в семейството на Вини Джоунс

Съпругата на британския актьор и бивш професионален футболист Вини Джоунс почина след шестгодишна битка с рака, съобщава говорител на семейството. Таня Джоунс си отиде на 53 години в дома си в Лос Анджелис вчера, заобиколена от любимите си хора. Състоянието на съпругата на Вини Джоунс се влошило в последните седмици.

Галка от “Каризма” чака бебе от чернокожия си приятел и върти бизнес в Лондон

Бившата половинка на Миро от дует „Каризма“ чака бебе от чернокожия си приятел Роб, пише „Галерия“. Галина Курдова все още не е съобщила официално благата вест, но коремчето вече й личи. От няколко години Галка върти бизнес с кетъринг в столицата на Великобритания. С дългогодишния си приятел Роб така и не са сключили брак, макар че още преди 10 години се говореше, че й е предложил ръката и сърцето си.

Андреа си изкриви устата

Странната снимка навлече поредната доза хейт срещу половинката на Кобрата. Напоследък около името на Андреа се шуми основно заради особеното й желание да си обработва снимките, пише „България Днес“.

Докато Нана се бори с рака, майка й гасне от Алцхаймер в старчески дом

Драмите в живота на водещата на забавното предаване „Съдебен спор” по Нова телевизия Нана Гладуиш нямат край. Тези дни борбената блондинка отново е имала проблеми с коварната болест рак на гърдата, която се опитва да пребори. Тя пазила в тайна поредното си заминаване за Израел за контролен преглед и дори излъгала колегите си, че отива на предварително планирана екскурзия зад граница. Едва когато имала за пореден път премеждия в лечението, споделила за перипетиите си.

Стефка Костадинова легна спешно под ножа!

Добре ли е Стефка Костадинова? Какво й е? Тези и други подобни въпроси си задават напоследък в спортните среди, а поводът за притесненията е мълвата, че шефка на БОК е претърпяла по спешност тежка операция. Световната рекордьорка във високия скок действително се е сблъскала със сериозен здравословен проблем, научи „Уикенд” от свои източници. Тя все още не е оповестила диагнозата си извън най-близкия си антураж, колебаела се дали изобщо да информира обществеността за онова, през което преминавала.

Хороскопът ви за 8 юли вече е тук

Може би е странно, че точно в понеделник ще трябва по-скоро да приключите с неизпълнени досега ангажименти, отколкото да стартирате нови начинания. Вероятно разговорите или размислите през почивните дни са променили някои планове или обстоятелства в живота ви.

Седмичен хороскоп за 7-14 юли: Рибите да се въоръжат с търпение, романтичен период за Раците

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще бъдете ангажирани с различни романтични или семейни срещи. Предстои ви да се срещнете с нови хора, а чрез тях да постигнете развитие на ваши нови идеи и планове свързани с личния ви живот.

 


image0 (9K)