Акценти на ЗАРАТА на 9 декември 2018 година

МОСВ отряза Стара Загора и Гълъбово от европарите за борба с мръсния въздух

Стара Загора и Гълъбово са сред 17-те общини, които екологичното министерство отряза от финансиране в размер на 111 млн. лв. по европейска програма за борбата с мръсния въздух на България.

Караянчева: Каня президента Радев на кафе. Но без Иво Христов!

“Аз съм си Цвета от Кърджали. Първият човек от държавата съм само по Конституция. Хората до мен не намират разлика в това, че съм председател на парламента.“

Скандално! Българската армия е без доставчик на храна от три години

Заради висящата обществена поръчка командирите твърдят, че са принудени да нарушават закона, откровен е началникът на Военноморските сили.

Много хора искали да изкарат олигарх Домусчиев. Обиден е, че неглижирали “това, което прави”

“Не съм гледал президента Радев. Рядко чета и кой какво е казал. Всеки говори за някакви утопии и и никой не се замисля как и откъде ще дойдат решенията и парите“, обясни Кирил Домусчиев в тв-ефир.

Прокуратурата: Постоянен арест за обвинения в убийството на Десислава!

От прокуратурата съобщиха, че няма данни мъжът да страда от психически проблеми и да се води на отчет. Той е направил частични самопризнания.

Удар! Незаконна печатница за документи е разкрита в Костенец

При акцията са иззети множество дипломи, удостоверения и свидетелства за завършено образование, както и незаконно притежавани боеприпаси.

Калина Андролова: Румен Радев Радев не знае кой е, Иво му казва едно, жена му друго…

Критичният пост на журналистката Калина Анролова срещу интервюто на Румен Радев по БНТ в петък предизвика бурна и вероятно организирана реакция срещу нея в социалните мрежи.

Кои са най-застрашени от тазгодишния грип?

В исторически план това се случва 3-4 пъти за столетие и винаги отговорността е на А типа. Последното “втрисане” беше през 2009 г., когато се появи пандемичният свински грип – А/Н1N1. Неговите потомци са най-активни и в момента, но вече доста хора имат някакъв имунитет.

Милионерска дъщеря е открита мъртва в Нова Зенландия

За последно са видели британката на 1 декември в хотел в Оукланд, придружавана от младия мъж, когото впоследствие полицията арестува.

 


image0 (9K)