Александър Томаш очаква още нови попълнения в Берое

Треньорът на Берое Александър Томаш сподели своите впечатление след победата с 3:1 срещу Царско село в последната проверка на тима преди началото на сезона.

„Ако сега започне шампиона трябва да сме готови. Стараем се да се подобряваме, но все още си имаме нашите грешки. Засега всичко е наред с контузените. Докторът и щабът му правят всичко възможно, за да вдигнат всички на крака. Мисля,че няма да имаме проблеми за първия мач, всички ще са на линия“, сподели пред медиите Томаш.

„Отдавам спада в играта ни през второто полувреме на манталитета. Българите сме от едната крайност до другата“.

„На новите играчи ще им бъде дадено необходимото време. Мачът се играе 90 минути Манаталитетът е нещо, което трябва да бъде променено. Независимо дали в контрола, тренировка или официален мач, тези неща не трябва да бъдат приемани по различен начин. При българите това е проблем. Надявам се да успея да променя този манталитет и ще съм радостен, ако стане“, продължи той.

„Винаги опитваме да сме гъвкави. Камбуров си е извоювал мястото и съм убеден, че ще бъде от водещите голмайстори Въпросът е да направим така, че да не сме зависими от него и това да не му тежи и на него. Моментът, в който това се получи съм убеден, че и голмайстор на първенството може да стане“.

„Преди около година казах, че може би имам петимата най-добри халфа в Бълария, след това дойдоха контузии и наказания. Никой няма гарантирано място. Всеки трябва да си го извоюва. Всеки един подтиска егото си, за да дава най-доброто от себе си за отбора“.

„Всичко е възможно до края на трансферния прозорец, така че може и да има още нови попълнения“, завърши старши-треньорът на старозагорци.

Първият двубой на „зелените“ за новия сезон ще е на 12-и юли от 18:45 в гостуването на Ботев Враца.


image0 (9K)