Любопитно

Алекс и Дани Петканови били пред развод, едва спасили брака си

Тежки моменти са помрачили семейния живот на Даниел Петканов и жена му Алекс, споделя самия Дани. Моделката и телевизионерът са били пред раздяла няколко месеца след раждането на първия им син Габриел. Грижите около детето, промяната на ежедневието и притеснението с отглеждането на момченца са били повод за чести скандали между младите.

„Не е лесен съвместният живот, особено когато си женен и имаш дете. Това е голямо изпитание. Алекс е много млада и не й е лесно, защото детето е голяма отговорност. Обичаш го, но искаш още много неща да можеш да правиш за себе си. Имали сме много трудни моменти, в които не можем да се гледаме. Минавало ни е през главите дали изобщо има смисъл да продължаваме да сме заедно“, разказва Петканов в свое интервю.

Известната светска двойка обаче успява да преживее кризата в брака си, като голям принос за това има майката на Петканов, която често помага на младото семейство. Така моделката и тв водещият успяват да работят, да се развиват, дори да се забавляват.По думите на Даниел това ги спасило от мрачните мисли за развод.

Алекс и Дани дори вече мислят в една и скоро виждат втори наследник в общото си бъдеще, писа „България Днес“.

 

Ваня Русева

Share
Published by
Ваня Русева

Recent Posts

След негативната реакция: „Търговска Лига“ сменя името на болницата „Мама и аз“

В лечебното заведение няма да има педиатрично отделение...

10 минути ago

Ноле разкара още един треньор

Той обмисля да продължи сам...

40 минути ago

Стоян Георгиев сам напуснал ПП, имали различни мнения

Нямам място в редиците на тази партия, заяви той...

2 часа ago

Последни сме в ЕС по извънреден труд

Гърция е на първо място...

2 часа ago
image0 (9K)