Алекс разплака България с разтърсващо признание пред дъщеря си и… Иван Ласкин

Малката дъщеричка на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин вече е на цели 9 годинки, а рождения й ден вдъхнови актрисата да направи едно от най-разтърсващите си признания.

„Честит девети рожден ден моя малка и силна София !!! Нямаш представа колко много те обичам!!! Обичам те безкрайно! Обичам те повече от рибките в морето и звездичките на небето!!! Бъди смела мое мило дете и греби с шепи от живота !!! Смей се , играй и мечтай!!!

Бъди щура , бъди добра !!! Бъди мъдра!!! Бъди това което си София , а ти си бисерче!!! И знай, че аз винаги ще бъда до теб !!! А на теб мили мой Ivan Laskin ти благодаря за най прекрасния подарък , който ми направи – и това е Тя СОФИСИМАНИЯ !!! Честита да си обич моя“, написа Сърчаджиева в профила си в социалната мрежа и просълзи всичките си последователи.

Голяма част от виртуалните приятели на актрисата не успяха да откъснат очи от малката чаровница, за която казаха, че е пълно копие на татко си Иван Ласкин, който си отиде без време в началото на тази година.

София, която е ученичка в еврейското училище в София, но освен голямата прилика с именития си баща, има невероятно сходство в чертите и с още по-именитата си баба Пепа Николова.

За да зарадва най-скъпия си човек Алекс Сърчаджиева заведе момиченцето си в Рим, където двете споделиха цялото си време една с друга на фона на невероятните забележителности в италианската столица.


image0 (9K)