Ангел Джамбазки публикува в профила си снимка на изнасилвачите в Германия и гневни думи(Вижте)

 

Препубликуваме с активен линк думите и снимката, пуснати от евродепутата и зам-председател на ВМРО Ангел Джамбазки: „Лошото, че размахват български паспорти и твърдят, че са българи“.

Ангел Джамбазки:

Тези „хубавци“ на снимката, очевиден образец за грантова „интеграция“, са част от пет-членна банда подобни на тях, арестувани и обвинени за брутално изнасилване на осемнадесет годишно момиче в град Мюлхайм, Германия. В бандата има и четиринадесет годишни извършители. Четиринадесет годишни. Можете ли да познаете, какъв е техният произход?
Да, прави сте. Древно индийски. Сега, може би според новговора на розовите брюкселски … ще трябва да ги наричаме „индо-германци“. Или „индо-европейци“
Все едно. Лошото, че размахват български паспорти и твърдят, че са българи. Същите, които в България кресливо твърдят, че НЕ са българи, а са нещо различно, в Германия вече са „българи“. Прочее, подобно нечовешко деяние не е първо в Германия, извършено от представители на този етнос. Подобно изнасилване имаше само преди месеци, преди това беше нечовешкият ритник в метрото, както и много други.
Днес Германия се сблъсква с резултатите от сбърканата и противоречива розова политика на фалшивата „интеграция“.

Както се казва – да се оправят. Сега ще могат да ни покажат нагледно как се прави…


image0 (9K)