Анджелина Джоли нанесе удар под кръста на Брад Пит

Изтичането в пресата на част от документацията, свързана с развода между Брад Пит и Анджелина Джоли, се оказа особено болезнено и за актьора. Оказва се, че Брад не е подозирал за намерението на бившата му съпруга да използва обвинение в домашно насилие като фактор в битката за попечителство над децата им и при подялбата на имуществото им.

Медии в САЩ твърдят, че адвокатите на Джоли са заявили пред съда, че са готови да предоставят доказателства за домашно насилие от страна на Брад Пит, ако това е необходимо. Освен това, Анджелина и децата били готови да свидетелстват срещу него.

57-годишният Пит научил за тези намерения наскоро.

„Сърцето му е разбито. Той винаги е признавал за проблемите си с алкохола, с марихуаната. Спря да пие. Промени се и мислеше, че всичко лошо е зад гърба им. Както във всеки брак, те с Джоли също минаваха през трудности, но е разочарован, че може да бъде нарочен за домашен насилник“, разкриват близки до актьора.

Повод за подаване на документи за развод от страна на Анджелина е скандал между Брад Пит и осиновеният им син Мадокс. Анджелина твърди, че по време на полет с частен самолет Брад е „упражнил вербално и физическо насилие“ над Мадокс. Последва разследване, в което се включи дори дори ФБР и… Брад Пит беше официално оневинен.

Анджелина Джоли обаче твърди, че въпросната случка била „само финалната капка, преляла чашата. И причината двамата все още да се връщат назад и да припомнят моменти от брака си е, че официално все още не са разведени“.

Източник: EVA.bg

 

 

 

 

 


image0 (9K)