Анджелина Джоли познава пълното отдаване в любовта, но и умее да си тръгва от човека, когото обича

Анджелина Джоли е майка на шест деца, която отново стои на прага на поредния си развод. В голямото й сърце винаги има място за още една рожба, неоправданите на другите по света, а както се знае – и за някой друг мъж (или по изключение – жена).

Тя има три брака – два – скрепени с кръв, третия – по настояване на наследниците й. Въобще, цялата й история е не на холивудска принцеса, а на едно лошо момиче, което действа на Силите на доброто.

Първият

Още първата й любов, както е известно, е била доста провокативна. Влюбила се в съученик, но майка й, вместо да ги раздели, го приела в дома си. Тийнейджърите живеели заедно и заедно ходили на училище. Мъдро решение се оказало, признава актрисата. Иначе непрекъснато щяла да бяга от час, а се превърнала в прилежна ученичка. Интересното е, че най-желаната жена на планетата била едва на 14. Впечатляващ е фактът, че първата й сериозна връзка продължила две години, от която тя излязла с разбито сърце и облагороден дух.

Johnny, be good

Също като последния си законен другар, Анджелина Джоли вярва, че обичайния начин да намериш любов, е да го направиш на работа. С Джони Лий Милър се запознават на снимките на «Хакеры» (Hackers) и се женят през март 1996. Сватбената церемония е в духа на киберпънка: ексцентричната актриса избра да бъде булката в кожени панталони и бяла тениска, на чийто гръб е написала името на любимия със собствената си кръв.
Мъжете на Анджелина Джоли
„Мисля, че кръвта ще ни обедини повече от един подпис върху лист хартия.”, твърди тя. Уви! Не се е случило: една година по-късно двойката подава молба за развод. Според актрисата, бившите съпрузи са останали близки приятели, а Джони е човекът, който й помага да преодолее сериозния й проблем с дрогата.

Богинята и новия белег по тялото

Следващата й връзка отново се ражда на снимки – «Играейки Бог» (Playing God). В чест на Тимъти Хътън красавицата отново се бележи – този път се татуира с «H» (Timothy Hutton) на безименния пръст.
angelina-jolie-johney-tomothy-huton
След година тя взе да говори по интервюта, че го е направила в чест на брат си жеймс Хейвън (James Haven).

Красавицата и звяра

Най-екстравагантната афера, която преживя Анджелина Джоли беше на снимачната площадка на филма „Pushing Tin» (Контролна кула): през 1999 г., тя се запознава с Били Боб Торнтън. Една година по-късно, влюбените били женени в Лас Вегас, а на сватбата си разменят шишенца със собствената кръв, като алтернатива на брачни халки. Женена за Били Боб Торнтън, Анджелина осинови първото си дете, едногодишно камбоджанче на име Мадокс Шиван. Въпреки това, двамата се разведоха. Били многократно се оплака, че красавицата Анджелина Джоли е твърде добра за него. Двамата останаха заедно в продължение на три години и на края бунтарката реши да се раздели с него, вместо да живее в лъжа.
angelina-jolie-bily-bob-torton
Били Боб Торнтън написа автобиография – „Пещерата, пълна с призраци“. Въведението и глава в книгата е посветена на бившата. Разпадналата се двойка поддържа приятелски отношения далеч от погледите на папараците.

Красавицата и Красавицата

Страстта към кървавата символика далеч не е най-интересното в биографията на Джоли. След развода си с Били Боб в пресата се появи разкритие, че актрисата изживяла афера с модела Джени Шимицу. За всеобщо изумление тя потвърди слуховете за бисексуалността си: връзката й обаче датирала от времето, когато заснела филма „False Fire» (Foxfire) през 1993.
angelina-jolie-jennie-shimitzu

Той!

И настъпи промяната! Поводът е Мадокс, връзката – Захара. Впечатлен от майчинската й преданост, Брад Пит забрави, че е женен за любимката на Америка. Двамата се кълнат, че не са наранили Дженифър Анистън, а са започнали връзка след премиерата на „Г-н и г-жа Смит”. Където и да е истината обаче – две неща не могат да бъдат оспорени: 12-те години заедно и шест големи деца.
angelina-jolie-brad-pitt
Това не се оказа добра причина да свърже завинаги Анджелина Джоли с бащата на тайфата. Като всяка актриса ще ви каже: „Голямата роля и Голямата любов се признават само на смъртен одър!”


image0 (9K)