Андреа Иванова продължава да трупа кубици – иска да има бюст №1

Притежателката на най-големите устни в света има амбицията да сложи по 1200 кубика във всяка от тях, или общо 2400. Сега притежава по 600, или общо 1200 кубика. Копнежа на русокосата фурия е да притежава силиконов бюст №1 у нас.

„Нямам търпение да мине необходимото време след първата операция и да сложа двойно количество. Може би ще е около година и половина-две, но след това ще уголемя двойно повече бюста ми. Искам още и още“, сподели пред „България Днес“ бургазлийката, на която й предстоят още няколко изпита, за да завърши семестриално „Немска педагогика“ в Софийския университет и да се готви за държавните изпити.

От няколко месеца насам блондинката радва своите почитатели в сайт за еротични сцени, позволени само за пълнолетни. При него се заплаща такса, за да могат да се видят горещи изпълнения, някои от тях достойни и за розовите канали. Докато поддържа форма със силикона и еротичната платформа, Андреа не забравя и своята гордост, която я изстреля в звездния небосклон – устните. Нашенското Барби, което досега е пръснало над 20 бона, за да изглежда като популярната кукла, ще се подложи на 24-та поредна вливка на хиалурон в устните.

„Искам да съчетая с още няколко процедури наведнъж, но на място ще се консултирам“, сподели още пред вестника Андреа. Собственичката на най-големите устни в света вече е свикнала с процедурите и няма проблем с подпухване, хранене, пиене на течности и други неща от ежедневието, които традиционно се правят с уста. Наред с това Барбито обмисля сериозно идеята да напише книга за своя живот и бързо споходилата я световна слава. Вече има и работно заглавие – „Цената на успеха“.

„Отдава ми се писането още от малка. Обичам да създавам стихове и пътеписи. Голяма отговорност и гордост ще бъде писането и на книга“, категорична е русокосата студентка, на която руската телевизия отдели цял снимачен ден на столичния булевард „Витоша“, за да може от първо лице Иванова да разкрие детайли от пътя към своята известност.


image0 (9K)