Анита Мейзер заживя „на чисто“ в Лас Вегас

Силиконката напълно е захвърлила траура и го е ударила на живот. В момента Мейзер е в Лас Вегас и е започнала работа като мениджър в българско заведение. В свободното си време обаче не седи затворена вкъщи, а обикаля забележителностите около столицата на хазарта.

С обиколка на различните забележителности скандалната миска се опитвала да се отърси от смъртта на мъжа си и престоя си в ареста, като твърдяла, че по този начин се зарежда с положителна енергия. По всичко личи, че Мейзер е захвърлила траура още с напускането на страната. Докато беше у нас, тя се появяваше само с черни дрехи. Откакто е в Америка обаче, е заменила тъмните цветове и вече предпочита да се облича в розовата гама. На лицето й отново грее широка усмивка.

Мейзер напусна България тайно преди няколко месеца, веднага след като беше пусната на свобода. Поне за момента тя не смята да се връща в родината, защото й напомняла само за смъртта а мъжа й Николай Димов и за затвора. Освен това се оплаквала, че отношението към нея било изключително лошо и всички я сочели с пръст. Тя е скъсала контакта и с почти всичките си близки и приятели. Комуникира единствено с дъщеря си Джули, която беше неотлъчно до нея по време на съдебните процеси. Говори се, че Анита не е стъпвала в луксозното жилище, където умря мъжът й.

Черните събития за Мейзер започнаха през август 2016 година, когато Николай бе открит мъртъв в дома им във Варна. Според обясненията на Мейзер, той е починал при заснемането на клип, в който само с помощта на мускулите си се освобождава от „свински опашки“. Анита му вързала на ръцете, краката и врата. Когато опитал да се освободи от тях, примката се затегнала и довела до задушаването му. Виждайки, че съпругът й получава гърчове, тя изпаднала в паника.

Уплашена, че ще бъде обвинена, Мейзер отишла да пазарува в магазин, където е заснета от охранителните камери и изхвърлила свинските опашки. Освен за убийство по непредпазливост, Мейзер беше осъдена и за опит за подкуп в размер на 30 000 евро на разследващ полицай. В крайна сметка я осъдиха на 2 години, пише Галерия.

Флагман.бг


image0 (9K)