Анита Мейзер проговори за смъртта на мъжа си

Три различни версии за смъртта на мъжа си Николай Димов е казала Анита Мейзер пред негови роднини. В телефонен разговор тя обяснила объркано, че бил застрелян, впоследствие казала, че бил душен с кабели, а след това – че бил обесен.Вечерта, преди нощта на убийството, Николай Димов е бил на гости в свои роднини, заедно с жена си Анита Мейзер. Няколко часа по-късно варненската сексбомба се обадила в полицията и казала, че съпругът й лежи убит, целият в кръв на дивана в хола на луксозния й мезонет. През целия ден Анита Мейзер упорито не вдига телефона си, който вече е изключен. Ето обаче разказа й пред роднини на Николай, за това, какво се е случило през фаталната нощ:

Анита и Николай са били на гости на родина на културиста. Останали там до към 23:30 часа, след което си заминали. Николай искал да тръгват, защото бил уморен, а също така го наболявала татуировка, която си бил направил предния ден. Няколко часа след това близките на Николай били шокирани от трагичната новина – рано сутринта полицаи ги потърсили в дома им й казали, че Димов е жертва на тежко престъпление. Анита Мейзер не потърсила никой от родините му, наложило се те да й звънят. Тя разказала пред тях, че като стигнали до дома й на Почивка, Николай видял двама свои познати, които били седнали в заведение, намиращо се непосредствено до входа на луксозната кооперация. Той бил спрял да говори с двама познати, тя не ги била видяла, защото й било лошо. Според разказаното от Мейзер, Николай отишъл при тях и протекъл диалог: „О, брат! Как си“ и запознали да се прегрръщат. Познатите на Николай му казали, че искат да се видят и му предложили да излязат. Той им отговорил, че няма проблем, само трябва да отиде да се преоблече и слиза долу. Те го попитали дали има цигари, а той им казал, че не пуши (всеизвестно е, че Николай Димов бе непушач, както и това, че не употребяваше алкохол – б. а.) След това Димов се качил горе, заедно с Анита Мейзер. Според разказаното от нея, той видял, че няма тоалетна хартия, нахокал я, и я пратил да купи, както и „цигари за момчетата“. Също по нейните думи – тя се била бавила „поне час и половина, след което се прибрала, но Николай го нямало“. Това станало някъде към 1:30 часа. Тя си легнала да спи, но по някое време се събудила и видяла съпруга си да лежи на дивана в хола. Отишла до тоалетната и си легнала отново. Събудила се малко по-късно и видяла, че Николай лежи целият в кръв на дивана. Пред роднините му казала по телефона, че бил застрелян, след това, че бил душен с кабели, а накрая – че бил обесен. От медиите те разбрали, че всъщност е бил заклан. Така или иначе – към момента няма официална информация как е бил умъртвен Николай Димов. Аутопсията ще даде конкретни отговори на много въпроси. Но към момента редица питанки и неясноти нямат ясен отговор. Роднините на Николай, например, се чудят как така Анита Мейзер казва, че „не видяла добре двамата познати“ на мъжа си. Като причина тя изтъкнала, това, че й било лошо, а според тях – вечерта нищо й нямало. Другият притеснителен момент в разказа й е този, че според обясненията й, Николай искал да се къпе и да излиза, а те са на мнение, че бил твърде уморен, а и освен това го боляло и мястото на прясната татуировката и именно заради това не смятал да взема душ. Особено притеснително за родините на културиста е това, че Анита им е казала няколко различни версии за причината за смъртта.

Според роднините на Николай, е немислимо той да е бил вързан и заклан. „Беше изключително здрав и способен в бойните изкуства. Биеше се спокойно срещи четирима! Канеха го в щатите да участва в ММА боеве, но не се съгласи заради майка си. Няма начин да се остави да го вържат. Според нас е бил упоен“, категорични са те.

Автор: Vsekiden.com


image0 (9K)