Ани Салич показа ново гадже

Тв водещата Ани Салич се хвали с тайно гадже. Новинарката от известно време е влюбена, а тези дни официално призна този факт.

[ad id=“225664″]

По празниците около Свети Валентин, тв водещата заминала за таен спа уикенд в Сандански. И въпреки че избрала малък тризвезден хотел, за да не се набива на очи, присъствието й не останало скрито. А Ани предизвикала истинска сензация.

Готвачките и камериерките били толкова развълнувани, че по време на целия престой на Салич не спрели да я дебнат, за да я снимат за спомен, пише hotnews.bg. Много от тях не пропуснали да изкажат и личното си възхищение към нея, но мъжът, който я придружавал останал анонимен за всички.

За новата любов на Ани се говори от месеци. Още когато се разбра, че бракът й с Бранко се пропуква тв звездата стана обект на клюки. Плъзнаха слухове, че водещата има връзка с по-млад мъж, но от хотела в Сандански твърдят, че той е на нейна възраст.

След развода Ани не посмя дори официално да обяви, че е свободна жена. Едва наскоро тя се издаде, че има нов човек до себе си, като му благодари в социалните мрежи. След това пусна снимка от спалня с бутилка вино и две чаши върху легло. Дали е прекарала празника сгушена в леглото си или кадърът е от хотела, не е ясно.

Нейни колеги обаче коментират, че 48-годишната Салич едва ли би си позволила да запознае гаджето си с децата си — Хана и Лазар, които вече са тийнейджъри. Също така не вярват да се стигне до сватба и бебе, тъй като младежите вече излизали с гаджета и нищо чудно скоро синът й Лазар да зарадва новинарката с внуче.

 


image0 (9K)