Арх. Виктория Грозева, кандидат-депутат от ГЕРБ – СДС: Чирпан има нужда от перспективи за млади и можещи хора

„Чирпан заслужава да има работеща индустриална зона. Така младите хора ще имат бъдеще тук. Това за нас е изпълнима цел. Нужно е стабилно управление, отговорни действия и мисъл за хората“ – каза арх. Виктория Грозева, кандидат за народен представител от Коалиция ГЕРБ – СДС в града на Яворов днес.

„Виждаме, че благодарение на кмета Ивайло Крачолов и екипа му Чирпан все повече се развива. Обновява се пътната, образователната и спортната инфраструктура. Общината излезе от влошеното си назад в годините финансово състояние и това стана с помощта на правителството на Бойко Борисов. Синхронната работа между местно и държавно управление даде ползотворни резултати“, допълни арх. Грозева.

В разговорите с чирпанлии кандидат-депутатът допълни и важността програмата за саниране да продължи и да бъде отново 100% безплатна за домакинствата, особено тук, където няма нито един жилищен блок с въведени мерки за енергийна ефективност по националната програма.

В Чирпан днес беше представена и изложбата на дамите от областната структура на ГЕРБ „Красота за живот“, която гостува през последните седмици в Казанлък и Стара Загора. Експозицията съдържа десетки гоблени, картини, сувенири и бижута. Тя има за цел да насочи вниманието към рака на гърдата и превенцията на коварната болест. Събитието днес даде акцент и върху друг наболял в годините проблем – насилието над жени. По този повод в централния градски парк „Пейо К. Яворов“ Мина Нешева от Жени ГЕРБ – Стара Загора изпълни нежни шлагерни песни и рецитира свои стихове.

 

 


image0 (9K)