Асен Василев: Имаше граждани, които ги е страх да говорят с нас

Предизборната кампанията свършва тази вече в полунощ. Картите са раздадени, а как ще се подредят гласовете ще разберем след близо 48 часа.

Социолозите са предпазливи за всичко, което ще се случи в неделя. Голямата битка се очертава за второто място. Как изглеждат нещата пред погледа на Асен Василев?

Още по темата

12 ное 2021 12:30

191

10 ное 2021 22:30

13

„Доколкото разбирам, ЦИК си охраняват техните машини, само там е сложен софтуерът. Това ще са машините, които най-вероятно ще отидат по страната, така че не очаквам никакви проблеми с вота“, коментира съпредседателят на „Продължаваме промяната“ в предаването „Директно“.

По думите му това е опит хората да се разколебаят да отидат да гласуват.

„Не сме съгласни да бъдем в коалиция с ГЕРБ. Това сме го заявявали нееднократно. Особено след като ходихме из страната и видяхме нивото на принуда и страх, които гражданите имат, че ще бъдат уволнени, ако даже излязат на площада да си говорят с нас, или друга политически сила, която не се казва ГЕРБ“, заяви Василев пред Bulgaria ON AIR.

Той допълни, че вижда като естествен партньор „Демократична България“, формацията на Манолова и сподели, че остават отворени за разговори с БСП и „Има такъв народ“.

„Има един компромис, който ние не сме готови да направим. Компромисът, който е свързан с това да се спрат кражбите и всички, които са виновни за тези кражби, да бъдат наказани. Извън този компромис – ние сме готови да разговаряме по абсолютно всички теми“, каза още Василев.

„Хората трябва да знаят за какво гласуват в неделя. Ако гласуват за „Продължаваме промяната“, те гласуват за Кирил Петков като премиер, с ясен екип, който ние сме показали“, обърна внимание съпредседателят на партията.

https://www.dnes.bg/………….


image0 (9K)