Астросъветът: Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност!

Луната е в знак Телец от 07:28ч на 27 август до 19:43ч на 29 август – добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност.

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието, отколкото от други въпроси.

Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Не се препоръчва хирургични намеси не само на тези органи, но и всякакви други. Това не важи за спешните случаи. Избягвайте студените напитки, както и викането. Отложете посещението при зъболекар, освен ако не ви е спешно.

Лунен календар – 19 лунен ден до 22:42ч на 27 август (от 22:20ч на 26 август)

Този лунен ден носи негативна енергия. Ден на нашите заблуди и грешки. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хората сега са много податливи и възприемчиви към всякакви чужди влияния. Лесно биват манипулирани.

Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще – вероятност за измама и разочарование.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. Най-подходящото време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи.

Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден – никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете.

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите. Подстрижката ще притегли само негативни преживявания.

Не се препоръчва да правите покупки. Това се отнася на първо място за хранителните продукти. Рискувате да купите некачествена стока, което може да стане причина за натравяне.

20 лунен ден от 22:42ч на 27 август до 23:06ч на 28 август

Слънчев календар – 10 слънчев ден – Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления. Каквото може да се отложи, го отложете. Това е най-добрият ден за почивка.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)