Астросъветът: В този лунен ден нищо не става случайно!

Луната е в знак Овен до 07:28ч на 27 август – днес трудно ще постигнете компромис. Появява се желание да се решават всички проблеми от раз.

Луната в Овен ни прави по-смели, ние сме готови да поемаме повече рискове и също така обичаме да бързаме. Има много енергия и малко търпение, бързо се обиждаме и реагираме войнствено. Емоционалното напрежение се увеличава, възниква импулсивност, засилва се конфликтността. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и да не изяснявате отношенията. Действията стават по-резки и първосигнални. Не настоявайте на всяка цена и не си създавайте излишен стрес с детско настояване, че искате нещо веднага.

Внимавайте да не получите удари, ожулвания, порязвания или други наранявания.

Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Ще зачестят главоболията. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени.

Лунен календар – 18 лунен ден до 22:20ч на 26 август (от 21:58ч на 25 август)

Днешният ден служи като огледало. Самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри. Ако чуете благодарност днес, похвалят ви за нещо, това означава, че обичате света и хората около вас. В този лунен ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Мислите трябва да се контролират и да не допускате отрицателните. Има опасност да изпаднете лесно под чуждо влияние. Не е най-благоприятното време за колективен труд, колективни събирания.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са сега силните аромати. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се избягва храна от животински произход. Добре е да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили. Да се избягва сладкото.

Може да е тежък период за семейните отношения. Хората в този ден често изпадат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите.

Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят неизчерпаем източник за нас самите. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Подстрижката активизира вашата енергетика, засилва вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате намерение да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

19 лунен ден от 22:20ч на 26 август до 22:42ч на 27 август

Слънчев календар – 9 слънчев ден – Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Подходящо е да се започнат нови и сериозни дела. Полезно е да се ходи пеша. Време за пост. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Хубаво е да се посети църковен храм. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)