Астросъветът: Денят е изпълнен с активност и с агресия

Луната е в знак Риби до 21:00ч. – да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва сега повече.

Периодът е подходящ за благотворителна дейност, добре е за творчески занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. За практическите неща доста неблагоприятно влияние, тъй като е по-лесно да бъдем заблудени.

Уязвими са глезените, ходилата. Да не се натоварват ставите и очите. Полезно е да бъдете сред природата, особено при водоеми – това повишава тонуса, засилва менталната енергия.

Луната е на празен ход от 14:11ч до 21:00ч.

В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва да подписвате договори, да купувате битова техника, автомобил, недвижим имот. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка.

Луната преминава в знак Овен в 21:00ч. Предстои животът да стане по-динамичен.

Лунен календар – 23 лунен ден от 02:46ч на 3 юни до 03:07ч на 4 юни

Това е един от критичните дни. Противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, но потока на енергия е крайно нестабилен. Нови дела  не започвайте, но затова пък денят е един от най-подходящите за завършване на всичко започнато. Ден за разрушаване на старото и освобождаване от всичко ненужно.

Време за активни действия, но гледайте да не превърнете тази активност поради нетърпение в агресивност. В противен случай възникват проблеми. Активността трябва да засяга вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите спокойствие. Всеки трябва да има по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо навътре в себе си.

Добре е да разчистите дълговете си. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Денят е изпълнен с активност и с агресия. Буквално от нищото изникват конфликти, много хора са склонни към хулигански прояви, тъй като попадат във властта на „вътрешните си демони”, затова избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони, митинги и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо.

Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните продукти, вегетарианска диета. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават още повече агресивността.

За предпочитане е да се ограничат контактите. Неподходящо време за любовни срещи, особено за тези, които са в напрегнати отношения. Може да стане още по-лошо. Много е подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите таланти и способности.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно. Сексът сега е противопоказен, тъй като подкопава здравето. Преобразувайте сексуалната енергия в творческа.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Слънчев календар – 15 слънчев ден е съдбовен ден. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)