Любопитно

Астросъветът за днес: Всичко, което се започне в този период ще има успех

Луната е в знак Дева до 08:23ч на 28 март – вниманието се концентрира върху текущите задачи. Не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли, защото както се казва и “най-малкото камъче може да преобърне колата”.

Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Необходимо е да бъдете точни като швейцарски часовник. Човек през този период е по-стеснителен и отдръпнат в поведението си. Едновременно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата. Заемете се с решение на проблеми, касаещи собственото ви здраве. Всичко, което направите сега, ще е двойно по-полезно.

14 лунен ден продължава от 15:57ч на 26 март до 17:12ч на 27 март

Това е най-мощният ден на лунния месец. Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият акцент за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този период ще има успех.

Това време често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

15 лунен ден започва от 17:12ч на 27 март до 19:29ч на 28 март

Денят се смята за сатанински в лунния календар. Не случайно, символът на този ден е змия-изкусител. Това е неблагоприятно време, когато човек е подложен на различни съблазни и изкушения и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Инстинктите са силни, самоконтролът е слаб. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите.

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения – възможни са кавги и сериозни конфликти. Не са изключени разправии с роднини. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Поради това е по-добре да отложите изясняването на отношенията и като цяло да ограничите контактите с хората. Не трябва да се губи самообладание. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия. Възможни са разочарования в любовта.

Пазете се да не се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин.

Това е един сложен ден и място за романтика няма. Възниква силно желание само за плътски удоволствия, но това носи краткотрайно блаженство, за което може би няма да ви е приятно после да си спомняте и е възможно да се разочаровате от партньора си.

Не се препоръчва подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

7 слънчев ден – Денят е благоприятен за сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Време за укрепване на традициите. Можете да помолите предците си за помощ или за изцеление и здраве. Подходящо е за творчески дела. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място. Избягвайте уединението. Добър ден за пътуване, както и да се прекара времето извън дома.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

Избори 2024: Българите разбраха, че месията не е решение, а главоболие

Любомир Стефанов: На изборите българинът се насочва към наличния асортимент...

21 минути ago

Посрещнаха Радев с церемония в Азербайджан

Президентът е на официално посещение в Баку...

23 минути ago

Григорова и Костадинов се захапаха: За предателството и кой от кого и защо е взимал пари

Лидерът на "Възраждане" се опитал да я преметне със социологическо проучване...

28 минути ago

София Прайд 2024 се мести на площад „Батенберг“

Шествието за човешки права ще се състои на 22 юни...

40 минути ago

Минчев за казуса с Корал: Много шум за нищо

Преговорите след изборите ще са трудни, не невъзможни...

49 минути ago

Условията за туризъм в планините добри, но само до обед

Следобед се очакват валежи и гръмотевични бури...

един час ago
image0 (9K)