Астросъветът за днес: Всичко тайно може да стане явно

Луната е в знак Водолей от 03:14ч на 24 юли до 06:31ч на 26 юли – Неподходящо време за смяна на работата, за общуване с официални инстанции, с началници.

Подходящо време за обучение, самообразование, учене, повишаване на квалификацията, за научен, творчески, интелектуален труд. През този период може да се случат всякакви неочаквани събития – щастливи или нещастни.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Лунен календар – Пълнолуние в 05:37ч в знак Водолей. 15 лунен ден до 21:42ч на 24 юли (от 20:56ч на 23 юли)

Средата на лунния месец. Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се запази спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията.

Хората, които се поддават на съблазни сега, могат да получат неприятни последствия. Всичко тайно може да стане явно. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите.

Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се яде месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е висока днес. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение.

Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време. Този сложен ден, романтиката е неуместна. Този период се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние и да се съсредоточите върху енергията си ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

Макар да няма ясни противопоказания за занимания с любов, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошение на другия ден. По-добре прескочете.

Подстригване – Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Благоприятен ден за всякакви покупки. Но ако почувствате дори и за малко, че се опитват да ви заблудят или да ви говорят невъзпитано, веднага се откажете да купувате. Това е сигурен знак, че артикулът, който искате да купите сега, няма да ви донесе радост. Изчакайте няколко дни и опитайте отново.

Следва 16 лунен ден от 21:42ч на 24 юли до 22:18ч на 25 юли

Слънчев календар – 6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Време за укрепване на връзките между близки хора. Старайте се да направите нещо приятно за другите. Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас. Не бива да се напрягате на този ден.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)