Астросъветът за днес: Денят е посветен на Божествената Светлина и Огъня

Луната е в края на знак Скорпион до 18:44ч. – конфликтните ситуации се случват често, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време, споделя ЗАРАТА.

Енергията в дните на Скорпиона действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции.  Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасност от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Луната е на празен ход от 15:33ч до 18:44ч. препоръчително е да не предприемате нищо важно. Почивайте през това време или се занимавайте само с рутинна или обичайната работа.

В 18:44ч Луната влиза в широко скроения знак Стрелец и сменя приоритетите.

Продължава 17 лунен ден до 22:19ч на 28 април (от 20:57ч на 27 април)

Ден за радост от битието и постигане на вътрешна свобода. Свързва се с интуитивното познание, преображението. Не потискайте инстинктите, добре е да се отпуснете, но да не се стига до буйстване, цинизъм, наглост и пиянство. Да се избягват всякакви крайности. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка.

Енергията е нужно да се направлява само в творческото русло. Деловата активност трябва да бъде разумна. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Сега е добре да се разкрие душата в творчеството или любовта.

Може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено.

Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Най-уязвима е ендокринната система, затова е добре да няма хирургическо вмешателство и акупунктура. Благоприятно се отразяват подмладяващите процедури, масаж, аромотерапия.

Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре. Отпуснете се, оставете се на желанието си и на своите еротични фантазии. Както се пееше в една песен: „да падат дрехи и задръжки….”, но в рамките на разумното и умерено.

В този лунен ден подстрижката може да провокира промени в живота. Ако не планирате големи промени, по-добре се въздържайте. Подходящо време за оцветяване на косите в рижави и тъмни тонове. Ако днес вплетете в косите си лента с жълто-червен цвят, ще привлечете енергията на слънцето.

Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното, но да не е във времето на празния курс на Луната.

Следва 18 лунен ден от 22:19ч на 28 април до 23:38ч на 29 април

9 слънчев ден – Денят е посветен на Божествената Светлина и Огъня. Свързан със сиянието и разкриване на творческият потенциал. Способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Добре е да имате подем на силите днес.

Лунен квадрат с Юпитер (най-силно влияние 14:33ч до 16:33ч)

Нехармоничният аспект на Юпитер и Луната повишава емоционалността, егоизма нараства.

В делата може да възникне непредсказуемост, причинена от неочаквани обстоятелства.

Напрежението между Юпитер и Луната може да намали късмета.

По това време трябва да внимавате, когато пътувате, особено в чужбина. По-добре е да отложите важните дела, особено свързани с посещение на институции.

Това е време на пречистване и молитва. Юпитер в този период призовава към смирение и покаяние.

Намерете начин да внесете артистично докосване към каквото и да правите, да получите допълнително удовлетворение и да постигнете по-голям успех. В рамките на разума и целесъобразността, нека да грее творческата искра!

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)