Астросъветът за днес: Ден за отдих и разпускане, за любов и развлечения

В 09:42ч Луната преминава в знак Водолей – Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо.

Започва да привлича новото, необичайното. Подсъзнателно се търси свобода, промяна.  Ден за отдих и разпускане, за любов и развлечения. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти. Светът в това време е непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

26 лунен ден от 04:57ч на 9 март до 05:39ч на 10 март

Не очаквайте денят да е лесен. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи и благоразумни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор.

Спокойното отношение към случващото се, дори известно безразличие ще помогне да се издържи на трудна ситуация. Отнасяйте се към всичко с хумор – и едва ли някой ще успее да завладее вашия вътрешен свят. Трябва да сте подготвени за неочаквани изненади в двадесет и шестия лунен ден: човешката природа е много нестабилна през този период. Дори да имате спокоен и тих характер, всяка ситуация може да ви вбеси. Основното нещо, от което трябва да се страхувате в този лунен ден, е да станете жертва на собствените си емоции. Ако проявите слабост, тогава ще бъдете засмукани от бездната на негативизма. Символът на деня не напразно е блатото – ще потънете със собствените си недостатъци в блатото и ще останете там дълго време.

Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно хората, с които общувате. Сега хората са склонни към глупаво и лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Нараства опасността от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

Не се препоръчва физическото натоварване. Не трябва да изразходвате енергията си напразно, затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, повече време да почивате и да не хабите силите си. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Благоприятно за посещение на църква или храм. Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Противопоказно е за всякакви покупки.

24 слънчев денДен на тежки изпитания – най-стресиращия и напрегнат ден, изискващ големи усилия. Това е ден на разгула на тъмните сили, затова е необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги, на свещени текстове. Добре е да се посети църковен храм или да прекадите в къщи.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)