Астросъветът за днес: Емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове

Луната е в знак Риби до 09:12ч на 10 април – В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. Лунната енергия прави хората емоционално нестабилни и лесно податливи на чужди внушения и влияние.

През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекалено открито. Луната в този знак създава романтична настройка. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията.  Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми.

Уязвими са краката, особено стъпалата и пръстите.  Сложете си най-удобните и меки обувки. Препоръчва се по-малко да вървите и да не натоварвате краката.

26 лунен ден от 05:46ч на 8 април до 06:11ч на 9 април

Това е един от опасните и критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко случващо се с известна доза ирония и не губете чувството си за хумор.

Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате повече и да не хабите напразно силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Сега лесно се прахосват пари на вятъра, правят се ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

Не се препоръчва физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. Да се избягват задимените помещения.

За бизнеса е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. В работните колективи могат да възникнат също скандали и спорове. Работата да бъде лека и да не изисква излишно напрежение на силите.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Противопоказен е секса за  еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

19 слънчев ден – Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)