Астросъветът за днес: Кармичен ден – събитията, които се случват не са случайни!

Луната е в знак Стрелец до 04:21ч на 7 март – пробуждат се качества като щедрост, великодушие, решителност.

Денят предразполага към активност. Луната носи философска и идеалистична нагласа на хората, търсене на справедливост. Хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, искат да дават съвети и да помагат на другите. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Опасни са проявите на прекомерен оптимизъм и гордост. Ограниченията се понасят трудно.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Да не се преяжда. Не се препоръчва да ходите пеша на дълги разстояния, както и да стоите дълго време прави. Не е добре да се вадят зъби и лечението им.

23 лунен ден от 01:55ч на 6 март до 03:04ч на 7 март

Този лунен ден е кармичен. Събитията, които се случват, хората, които срещате не са случайни. Енергията му е тежка и тъмна, едновременно с това много мощна. Свързан е с разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Провокира човек към агресия и насилие, когато му се иска всичко да разрушава. Препоръчва се енергията да се отправя само към мирни цели. Пазете се да не се поддавате на чувства като гнева и злобата. Избягвайте да форсирате събитията, да встъпвате в конфликти, да се товарите с чуждите проблеми.

Човекът приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза, да може да завърши започнатите си дела, да оправи старите си грешки, които не трябва да се пренасят в новия цикъл. Трябва да има самоконтрол. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела.

Този ден се отличава с висок енергиен заряд, но потока на енергията е крайно нестабилен. До самия предел е изпълнен както с активност, така и с агресия. По тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. Може да ви се струва, че хората сякаш сами провокират и търсят скандали, спорове, разправии. Тъй като на голяма част от хората енергийната структура не е приведена в хармония, възниква ефект на претоварване и трудно ще могат да се справят с мощното енергийно поле излъчвано от Луната.

Отношенията може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Не се учудвайте, ако не бъдете разбрани правилно.

Препоръчва се вегетарианската диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават агресивността. Добре ще се отрази еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма.

Неблагоприятно време за пазаруване. И на първо място, днес е много опасно да придобивате оръжия, тъй като във всеки един момент той може да се обърне срещу вас по един или друг начин. Затова се въздържайте от всичко, което е разрушително, дори и да е обикновен кухненски нож.

Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Градинска работа – крайно неблагоприятно е за работа с растения.

21 слънчев ден – Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)