Астросъветът за днес: Може да се проявят вашите слабости и страхове

Луната е в знак Близнаци до 14:19ч на 21 март – много е важно да има самоконтрол.

Емоциите са повърхностни, действията твърде емоционални и импулсивни, ставаме склонни към лекомислени и повърхностни постъпки, неочаквани решения.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Луната се движи на празен ход от 14:05ч до 14:19ч., след което преминава в знак Рак.

Луната в този знак ни дава повишена чувствителност, лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

9 лунен ден от 10:42ч на 21 март до 11:31ч на 22 март

Счита се за тъмен и тежък. Мнозина усещат неговото настъпване като изпитват безпричинни страхове, безпокойство, получават главоболие, имат различни неудачи. Денят към който трябва да се отнасяме внимателно, защото в него се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало.

Може да се проявят вашите слабости, страхове, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва къмновите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.

В деветия лунен ден зачестяват броя на кавгите и конфликтите, които могат да възникнат от нищото, затова е препоръчително да се избягват контакти, особено с непознати хора. Всеки е уверен в своята правота, никой не слуша другите. Трябва да има контрол над мислите и думите, да не се реагира отрицателно на хората около нас, въпреки че ще бъде много трудно. На 9-ия лунен ден във всички отношения може да се създадат конфликти.

Подходящо е да се извършват само тези дела, които не изискват сериозно физическо натоварване. Болестите започнали в 9 лунен ден са опасни, особено ако се съпровождат с висока температура. Ако в гърдите си усещате някакво притискане, това е знак, че сте натрупали много проблеми.

Този лунен ден може да се нарече ден за изцеление на кармата. Развържете кармичните си възли като простите на себе си и на онези, които са ви обидили. В него нищо не се случва случайно. Всичко, с което трябва да се справите днес, са вашите нерешени проблеми от миналото.

Много е хубаво да почистите информационното поле на дома си в този ден. На всеки един от нас идват в къщата различни хора, включително не много приятни, носещи със себе си отрицателна енергия. Ние също внасяме много негативни енергии в нашия дом чрез нашето лошо настроение, караниците. Ето защо е необходимо от време на време да се извършва подобно прочистване. Може да обиколите жилището с горяща свещ в дясната ръка, да прочетете молитва във всеки ъгъл на стаята, която знаете например „Отче наш“, пръскане със светена вода или по други познати начини. Може да се отстрани отрицателната енергия в къщата като опушите с горящ сух жълт кантарион (магарешки трън, тамян). Можете да защитите дома си с помощта на стайни растения като здравец, розмарин, кипарис, роза или папрат.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

1 слънчев ден –Денят е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия. Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Да се проветряват повече помещенията, да се държат отворени прозорците, добре е да влиза въздух и вятър. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно.

Новата слънчевата година започва от 21 март. Всяка слънчева година има 12 месеца по 30 слънчеви дни, които винаги се падат на една и съща дата. Последните 5-6 дни, които лежат между старата и новата слънчева година (в зависимост от това дали е високосна или не годината) от 15-16 март до 20 март, принадлежат към тринадесетия слънчев месец и се смятат за дни на ”скръбта и плача”. Те са междинни.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)