Астросъветът за днес: Нежелателно е да хитрувате, да мързелувате!

Луната е в знак Стрелец от 00:44ч на 5 март до 04:21ч на 7 март – добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите.

Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред. Активността също се засилва. Хората стават по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Преминавайки през този знак Луната носи философска и идеалистична нагласа на хората, търсене на справедливост. Лесно се усвоява всяка информация. Опасни са проявите на прекомерен оптимизъм и гордост. Ограниченията се понасят трудно.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Да не се преяжда.

22 лунен ден от 00:41ч на 5 март до 01:55ч на 6 март

Ден за получаване на мъдрост и нови знания. На този ден се увеличават способностите на човека за творческо и духовно обновление, засилва се интуицията. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, янтри, карти таро. В главата ви могат да се появят нови оригинални решения и нови идеи, могат да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми. Изведнъж могат да се появят нови възможности.

Пред човек могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието, и от които е нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас не са големи проблеми, а служат само като тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте спорове и конфликти. Днес не вземайте сериозни решения, съсредоточете се върху по-обикновените въпроси.

Този ден е много подходящ за общуване, защото хората сега не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са готови да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. Бъдете щедри по отношение на децата.

Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Пазете си нервите и здравето. Заболявания появили се днес са доста опасни. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Двадесет и вторият лунен ден е благоприятен период за всички видове покупки, но особено за закупуване на сладкиши и алкохолни напитки, по-специално добри вина и коняци. Освен това сега е добре да купувате всичко, свързано с духовността и мистиката, свещени предмети, броеница, фигурки на богове.

Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма. В този ден има смисъл само подравняването на косата, да оправите линията на бритона.

20 слънчев денХубаво е, ако намерите метален предмет и то остър – знак за разплитане на заплетени проблеми. Лошо е, ако падне остър предмет – знак за спорове и разправии. Ако върху вас се нахвърлят животни – знак, че сте останали без небесна защита. Ако намерите перо от птица – очаква ви блага вест.

Нежелателно е да хитрувате, да мързелувате. Не се поддавайте на провокации на дръзки и нагли хора. Хубаво е да се помолите на Предците и да поискате помощ и закрила от тях, особено за дома и семейството.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)