Астросъветът за днес: Продуктивно време за бизнеса

Луната е в знак Водолей до 12:09ч, след което преминава в знак Риби.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Луната е на празен ход от 09:15ч до 12:09ч. – Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен.

Освен, че е Луната е неефективна, фазата е намаляваща, а и Меркурий е ретрограден, затова се откажете от всякакви важни действия, от започване на нови проекти, бизнес, подписване на договори, преместване на ново работно място, големи покупки като техника, автомобил, недвижим имот. Може да се върнете към стари и изоставени проекти и отново да ги възродите, да се занимавате с обичайните неща, рутинна работа или почивайте, ако можете.

Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите как да поправите последствията.

Лунен календар – 21 лунен ден от 01:53ч на 1 юни до 02:21ч на 2 юни

21 лунен ден е силно енергиен, с космически оттенък. Мистерията на деня е символично съединение на Дух, Душа и Знания.

Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец. За бизнеса е продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли. (вземете под внимание празния ход на Луната)

Денят подтиква към активност. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Време за колективно общуване. Не трябва да прекарвате дълго време в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако се появят проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат в излишното му натоварване, или показват продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма. Най-опасните действия, с които тъмните сили ни хващат в капана днес са лъжата, ласкателството и измамата, т.е. всичко, което допринася за получаване на собствени облаги чрез отхвърляне на спазването на принципите, честността и справедливостта. Ползите получени на този ден, ще бъдат краткосрочни и всяка кражба ще стане известна, всички негативни действия скоро ще засегнат вашия авторитет.

Подходящо за обща семейна или колективна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните.

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност.

Слънчев календар – 13 слънчев ден е ден, в който се откриват пред нас вратите на бъдещето. Подходящо е за интелектуални занимания, за всякакви игри, в които участва ума. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)