Астросъветът за днес: Това е много специален и необичаен ден

Луната е в знак Близнаци до 10:24ч на 11 юни – хората стават по-комуникативни и разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване.

Емоциите са повърхностни. Благоприятно е за интелектуална работа. Новата или неправилно разбраната информация ще ви доведе до неправилни изводи. Не започвайте основен ремонт и всичко, което е свързано с дълги срокове.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Да не се правят операции на гърлото, езика и ръцете.

Лунен календар – 29 лунен ден до 05:37ч на 10 юни

30 лунен ден от 05:37ч до 13:54ч на 10 юни

Не всеки месец има 30 лунен ден и обикновено той е много кратък. Това е прекрасен период, изпълнен с красота, хармония и любов. Добре е да се анализират грешките, да простим и да поискаме прошка, да се очистим от дълговете и не само материалните. Това е много необходимо, за да влезем в новия лунен месец с чисто сърце.

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали голяма негативност и е необходимо спешно да се отървете от нея.

Пръстеновидно слънчево затъмнение в 13:42ч.

Новолуние и 1 лунен ден от 13:54ч на 10 юни до 06:17ч на 11 юни

Това е много специален и необичаен ден. Негов символ е лампата, която означава образа на вечната светлина, духовна връзка с Вселената. Следователно всички действия насочени към духовно пречистване и развитие, ще бъдат от голяма полза.

Това време е като нова страница, на която можете да поставите всичките си най-смели мечти, планове и очаквания. Днес полагаме основите за целия предстоящ лунен месец и колкото по-здрава е тази основа, толкова по-успешно ще протече следващият период.

Първият ден от лунния месец е много ярък и чист ден. Днес всички ваши мисли притежават сила и има вероятност да бъдат реализирани през новия лунен месец. Много е важно в този ден да се мисли само за хубави неща. Лошите и злите мисли не са място, особено ако са насочени към друг човек. Лошите мисли днес са лукс, който не можете да си позволите!

Не бързайте да започвате нови неща. Всеки опит за „започване“ на нещо ново, неочаквано ще се изправя пред факта, че по пътя към реализирането на плановете си човек непрекъснато ще се сблъсква с много препятствия, които сякаш изникват от нищото.

Ако днес възникне някакъв конфликт, той няма да бъде разрешен през целия месец. Каквото и да се опитвате да промените, каквото и да предприемете, всички възникващи събития ще се развиват така, че отново ще има ситуации, провокирани от нови претенции, които отново ще разпалват конфликта.

Сексът по възможност е добре да бъде избягван. Организмът е в състояние на самокорекция, поради което всяка намеса ще доведе до грешка при настройването на вашия биокомпютър.

Всичко, което ще мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него. Опитайте се да превърнете този ден в тиха почивка, където най-накрая ще можете да бъдете сами със себе си или с много близки приятели.

Благоприятно е гледането в огън или пламъка на запалена свещ.

Съсредоточете се върху хубави мисли и усещането за мир и любов. Ако го постигнете, това означава, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и отрицателни емоции и сте се освободили от това, което е обременително и сега можете да се съсредоточите върху всичко, което е наистина важно за вас и това ще ви позволи да се движите напред.

Слънчев календар – 22 слънчев ден се намира се под влияние на Полярната звезда, която се е считала за звезда на промените. Могат да станат резки промени в живота. Живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождаването от всичко ненужно, от всякакви зависимости.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)