ИЗБРАНИ

Атанасова: Изборните победи на ГЕРБ са защото, когато хората страдат, се обръщат към Борисов

Неслучайно ГЕРБ има толкова изборни победи, защото когато има нужда, когато има необходимост, когато е трудно, когато хората страдат, те се обръщат към Борисов. Това каза в интервю за предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Трябва ли да коментирам всички случаи, в които той лично се е намесвал, включително и за чисто житейски драми от всякакъв вид и род. Дали ще има четвърти мандат за ГЕРБ, зависи изцяло и единствено от волята на българските граждани. За нас винаги е била най-важна коалицията с българските граждани. След това винаги когато получим тяхното доверие, сме обмисляли кое е важно и ценно за държавата, в кой момент и как да постъпим. Неведнъж сме доказали, че за нас властта не е самоцел. Знаете, че два пъти Борисов е подавал оставка“, допълни тя.

По думите на Десислава Атанасова до момента ГЕРБ не са предали доверието на своите избиратели.

„В последния си мандат, включително сме изпълнили коалиционното си споразумение, което е заедно с нашите коалиционни партньори, подписано след избори, в почти пълен обем. През оставащите няколко месеца до парламентарните избори се надявам, че в пълен обем ще изпълним ангажимента си към хората. Когато говорим за избори не е важна технологията на провеждане на самите избори , най-важно е доверието. Българският народ е мъдър и прагматичен. Винаги залага на този, на който има доверие, посочи тя.

Сега да говориш, че си от гражданското общество само защото се опитваш да се докопаш до властта по какъвто и да е начин и с каквито и да е средства е неетично спрямо българския избирател, каза депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Когато ГЕРБ подаваше оставка, тя седеше на заместник-председателското място в българския парламент. Тя предложи Делян Пеевски по нейни думи и мои спомени за председател на ДАНС. Тя обиждаше българските граждани пред огражденията, които бяха пред българския парламент. Мисля, че е редно тази сутрин да приключи темата за фалшифицираните избори. Да не забравяме, че тя беше инициаторът на „Костинброд“. Българските граждани никога не биха забравили, а и не бива да се подценява. Очаквам от нея чудеса от храброст“, допълни тя.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Ученици от Русе с пълна стипендия за космическия лагер в Измир

Лагерът е една седмица и ще се проведе лятото...

9 минути ago

Франция атакува драг кралицата, която ще носи Олимпийския огън

Минима Гесте била жертва на хомофобски и трансфобски обиди...

50 минути ago

Добре е 3 дни на плодове и зеленчуци след великденската трапеза

Избягвайте бялото брашно, захарта, газираното, съветва проф. Байкова...

59 минути ago

Почина журналистът и писател Николай Нинов

Поклонението е на 10 май...

един час ago
image0 (9K)