България

Атанасова: Подавам оставка, ако от БСП докажат, че имам апартамент в „Царско село“

„Явно БСП са проводници на фалшиви новини, след като се налага да коментираме този случай. Имуществото ми е публично и е на сайта на Сметната палата“, коментира народната представителка от ГЕРБ

„Ако някой от колегите от БСП покаже запис, снимка, какъвто и да е материал, че аз някога през живота си съм стъпвала и имам апартамент в комплекс „Царско село“, както пише в публикация, съм готова да си подам оставката на мига. Очаквам същото от Филип Попов, Корнелия Нинова и всички вносители на този сигнал.“ Това каза пред журналисти в парламента депутатката от ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова след настояването на БСП КПКОНПИ да провери медийни публикации за неин апартамент, както и за апартаменти на Делян Добрев, Красимир Велчев и Антон Тодоров, предаде „Фокус“.

„Явно БСП са проводници на фалшиви новини, след като се налага да коментираме този случай“, посочи тя. „Ще очаквам с огромно внимание проверката на КПКОНПИ. Не само аз, но всички колеги, които сме народни представители, всяка година декларираме имуществото си“, обяви Десислава Атанасова.

„Всяка година медиите и цялото общество имат достъп до него. То е публично и е на сайта на Сметната палата“, коментира народната представителка.

„От 2009 година съм народен представител. Преди това съм била общински съветник. Моето имущество е публично осветено“, заяви Атанасова.

Според публикация в новинарски сайт Десислава Атанасова, Антон Тодоров, Делян Добрев и Красимир Велчев имат апартаменти, които използват без наем или са купили много изгодно. Според медията Десислава Атанасова има апартамент в комплекс „Царско село“. Делян Добрев има апартамент, който е придобил като „дарение“, Красимир Велчев ползва имот без наем, а Антон Тодоров ползва без наем малък апартамент. Според изданието и четиримата са свързани с Държавна сигурност.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Слънцето се показва на Великден, градусите ще стигнат 23

Само на отделни места ще има краткотрайни валежи...

55 минути ago

Откриха двама издирвани младежи от Русе

Двамата отишли при дядото на единия и объркали пътя...

2 часа ago

Три коли се ударха край Омуртаг, има ранен

Тежката катастрофа е станала на пътя Велико Търново - Варна...

2 часа ago

Кои са четирите фактора за дълъг живот?

Изблиците на гняв могат да провокират инсулти...

2 часа ago
image0 (9K)