Бабикян призна, че мисли за партия: Ако не влезем ние в парламента, пак ще влязат тъпанарите

„Цяла Европа трябваше да види, че българите са изправени. Този знак трябваше да бъде ясно разчетен за сметка на лъжите на властта, че има преминаващо явление от няколкостотин души. За да знаят тези хора, че българите не са склонили глава“, заяви пред бТВ Арман Бабикян от „Отровното трио“.

„Възнамерявам да извършва някои предателства, не към родината, а по отношение на управляващата ни мафия. Сега ще видите на какво съм способен“ каза проф. Велислав Минеков, който заминава за Брюксел днес.

„Хората имат избор, те са разделиха на разни части. Винаги, когато има сблъсък, обществото се разделя, това е нормално, това не е инцидент. Има една част, която се чуди ама на тези колко им платиха, други казват, дайте да видим какво ще стане, трети мислят дали им харесва този нюанс или онзи нюанс на цветове, и другите, които казват – аз искам да правя нещо, да действам. Ние сме на площада, за да могат да се чуват мнения, а не да се купуват мнения. Хората започнаха да различават платените“, добави Бабикян.

На въпрос дали ще направят партия, след като се засмяха иронично, Бабикян все пак призна, че според него това трябва да се случи.

„Ако не влезем ние в парламента, пак ще влязат тъпанарите“, каза той и добави, че не е обсъждал това с останалите.

Публикувано със съгласието на Faktor.bg

 


image0 (9K)