Бабини зъби е натурално средство за сексуална мощ не само за мъжете

Основното действие на бабини зъби се крие в нормализирането на функците на половата система при мъжа и жената.

Билката бабини зъби се използва от хиляди години. Китайците са я употребявали при бъбречни, сърдечносъдови и чернодробни заболявания, а гърците са я консумирали като диуретик и за повишаване на тонуса. Тя може да се прилага срещу хронично възпаление на половите органи и при двата пола, нередовна и оскъдна менструация, спазми на червата, жлъчните пътища и стомаха, мигрена, невралгия, бронхит и коклюш. Има тонизиращо действие и също така може да се употребява при камъни в бъбреците. Успокоява вегетативната и централната нервна система.

Основното действие на бабини зъби се крие в нормализирането на функците на половата система при мъжа и жената. Интересен факт е че, при мъжете стимулира производството на тестостерон, а при жените увеличава естрогена, затова се използва като средство за повишаване на либидото.

Екстрактът от билката стимулира производството на лутенизиращ хормон, който повлиява директно върху производството на тестостерон. Повишаването на неговите нива води до растеж на мускулите, удължена ерекция и по-висока потентност.
Досега не е открит точният начин, по който екстрактът от билката оказва толкова добро влияние върху половата система. Специалистите фармацевти предполагат, че това свойство се дължи на химичното съеднинение протодиоцин.

Чаят от билката има свойството да разхлажда и затова може да се пие през горещите месеци. Болката помага при състояния като липса на сили, апатия, безсъние, напрегнатост, раздразнимост и сънливост.

Друго полезно дейстивие на чая от бабини зъби е, че нормализира високото кръвно налягане и спомага за лекуването на сериозни инфекции като например гонорея. Билката се използва като помощно средсто при прееректилна дисфункция и се смята за натурален афродизиак. Чаят от бабини зъби не позволява нивото на глюкозата да спадне рязко след хранене. Той има способност да понижава теглото, което се дължи на това, че билката влияе върху нивата на лошия холестерол и на триглецеридите.

Билката има силно дразнещо действие и затова не трябва да се прилага, ако имате възпаление на бъбреците и стомашно-чревния тракт, тъй като може да изостри заболяването, съветват от apteka-optima.cом.

ЗАРАТА ви препоръчва преди употребата да се консултирате с лекар или природолечител!


image0 (9K)