Безапелационните победители във Великденския спортен празник! (СНИМКИ)

Истински празник за децата от начална степен на три старозагорски училища организираха за пета поредна година Туристическо дружество „Сърнена гора“ и Община Стара Загора.

Залата на БСФС се огласи от детски гласчета и смях, а еуфорията от състезанията повдигна градуса на ентусиазираните отбори.

Великденският спортен празник откриха малките симпатяги от подготвителната група на Шесто ОУ „Св. Никола“, които с много настроение танцуваха за многобройната публика.

Четвъртокласници от НУ „Димитър Благоев“, Пето ОУ „Митьо Станев“ и СУ „Васил Левски“ застанаха на старт и се впуснаха в битката за първото място. Трите състезателни игри бяха изключително забавни за малчуганите. В оспорваното съревнование им помагаха батковците и какичките от младежката секция на Туристическото дружество. С техните вещи напътствия децата успяха да изпънат палатки и да оборудват бивак за къмпингуване.

Последва викторина с въпроси към всеки от отборите, в която четвъртокласниците дадоха само верни отговори и показаха завидни знания по география на България.

И дойде моментът за обявяване на класирането…

Безапелационни победители станаха учениците от 4Б на НУ „Димитър Благоев“ с класен ръководител г-жа Даниела Пенчева!

Всички отбори получиха от организаторите купи и много, много награди: торти, лакомства, ранички, топки, обръчи. И децата, и зрителите останаха заредени с емоция от Великденския спортен спектакъл.


image0 (9K)