Без Тузара в продължението на „Сексът и градът“

Продължението на „Сексът и градът“ определено няма да е същото, защото в него зрителите няма да видят още един култов персонаж – Мистър Биг, познат и като Тузара, в изпълнение на Крис Нот. Осведомени казаха пред Page Six, че 66-годишният актьор няма да снима рестартирането на сериала по HBO.

Припомняме, че по-рано стана ясно, че Ким Катрал, която играе ролята на неподражаемата Саманта, също е отказала да се снима в новата версия.

Нот изигра мъжа на мечтите на главната героиня на сериала Кари Брадшоу, превъплътена от Сара Джесика Паркър, а след това и нейния съпруг. Нот се появява в 40 епизода на хитовия сериал между 1998 и 2004 г., а също така в игралните филми през 2008 и 2010 г.

Все още няма официална версия за неговото отсъствие, но преди няколко години имаше информация, че в третата част (която не беше заснета) г-н Биг, според плана на сценаристите, трябва да почине от инфаркт. Преди това отсъствието на Саманта се обясняваше с факта, че приятелството има свойството да свършва.

Крис Нот не страда от липса на работа. Участва в проекта „Equalizer“, където играе с Куин Латифа, освен това два филма с негово участие са в предварителна продукция – „Brooklyn All American“ и „Someday Someime“.

Според запознати, зрителите няма да видят и актьора Дейвид Ейгънбърг, Стив Брейди в сериала, с когото Миранда Хобс, персонажът на Синтия Никсън, имаше връзка.

По-рано Сара Джесика Паркър каза, че идеята за продължаване на сериала ѝ хрумнала през пролетта на миналата година по време на карантината. Точният сюжет на сериала все още е неизвестен, но създателите планират да засегнат различни съвременни теми в него, включително проблемите, причинени от пандемията. Снимките на новите епизоди трябва да започнат тази пролет.

iwoman.bg

 


image0 (9K)