Бербатов доживя да се срещне с Анди Гарсия на живо

След като милиони пъти беше сравняван с легендарния холивудски актьор Анди Гарсия, бившият капитан на националния отбор по футбол Димитър Бербатов най-сетне се срещна с него и на живо. Разликите помежду им вече са повече от приликите заради възрастта, но благоевградчанинът не пропусна да се снима с него и да сподели това в социалните мрежи.

„Намерихме се! Анди Гарсия няма да може да дойде на мача на 14 юни, но ни пожела успех!“, написа Бербатов с усмивки на страницата си във фейсбук, като направи препратка и към звездния мач на стадион „Васил Левски“ в София.

В последно време Митко обявява на профила си звезда след звезда, които ще доведе в България за благотворителния мач срещу звездната формация на Луиш Фиго. Досега Митко обяви участието на Гигс, Скоулс, Гари Невил и Неманя Видич.

Често световните медии са посочвали приликата между Димитър Бербатов и Анди Гарсия. Много фенове по света също са пускали снимки на двамата един до друг, акцентирайки върху значителната прилика. Още през 2007 година, тогавашният голаджия на Тотнъм бе показан в забавно предаване на „Евроспорт“ като по-млад вариант на холивудския актьор.

Източник: offnews.bg

Arhiv

Recent Posts

Патрулка се блъсна във Велико Търново

Не са ясни причините...

3 минути ago

Приключи делото за попечителство на Бритни Спиъс

Двамата са постигнали споразумение...

6 минути ago

Светлана Каменова е европейска шампионка по бокс

  Страхотна Светлана Каменова стъпи на върха на Европа, научи ЗАРАТА от БФ Бокс.  …

24 минути ago

„Боташ“ е готова да преразгледа енергийното споразумение

Двамата министри се обединиха за съвместно сътрудничство...

51 минути ago

Хамас показа двама заложници

Пуснаха видеозапис...

59 минути ago

Габриела Наплатанова застава начело на СЕМ

Мандатът е за 6 месеца...

един час ago
image0 (9K)