„Берое“ загуби минимално от „Черно море“ във Варна

„Берое“ загуби минимално от „Черно море“ като гост с 1:0 в мач от 16 кръг на efbet Лига, видя ЗАРАТА. Първото полувреме бе равностойно, а опасните ситуации пред вратите твърде малко. Домакините успяха да отбележат в 75 -та минута чрез Леандро Андраде. Попадението се оказа единствено в срещата и донесе успеха за домакините.
„Берое“ стигна до два поредни корнера още в началните минути. При първото изпълнение се получи сериозно разбъркване, а при второто топката бе изчистена. Последва и трето изпълнение в 3 – та минута, когато Василев центрира, но Хаджиев извърши фаул в атака.

През първите 15 минути играта бе равностойна и предимно в средата на терена. Сериозните положения липсваха.

Даниел Генов центрира много опасно в 15- та минута, но Попов успя да изчисти в корнер точно пред камбуров и Лебон.

Минута след това Гарсия получи извеждащо подаване и стигна до топката преди Ганев, но вратарят блокира удара му. В следващия момент се получи разбъркване, а в крайна сметка топката бе избита. Тя попадна в Панов, който шутира от дистанция, но ударът му мина над вратата.
Най-опасната ситуация до този момент дойде в 27- та минута, когато топката бе центрирана в пеналта на „Берое“, а там Сердюк засече от въздуха. Ганев оба§е се намеси страхотно и успя да спаси.

Две минути по-късно Василев центрира от корнер, а Димов засече с глава. Топката падаше под гредата, но Ганев се намеси и изби.
В 63 -та минута „Берое“ организира отлична атака, при която Джонатан получи в пеналта от Василев и отправи диагонален удар в движение. Топката обаче мина на сантиметри от гредата.

Пабло Гарсия стреля от пряк свободен удар в 68 – та минута, но топката мина над вратата.

Домакините успяха да излязат напред в резултата в 75 -та минута. Виктор Попов предостави за Андраде в наказателното поле и халфът прати топката в горния ляв ъгъл на вратата – 1:0.


image0 (9K)