Берое надигна глава и спечели точка при гостуването си на Лудогорец

Берое спечели точка при гостуването си на шампиона Лудогорец и мачът от първия плейофен кръг завърши 0:0.
Двата тима изиграха равностоен двубой и имаха своите положения за гол. Двамата вратари обаче показаха своята класа и предотвратиха попадение.
В първите минути играта бе равностойна, а двата тима пробваха няколко флангови атаки, завършили с центрирания. Те обаче не доведоха до опасност.

Първата отлична възможност бе за Берое. В 12-та минута Бриджидо центрира в пеналта, където Форстър се размина и топката попадна в Камбуров. Нападателят стреля от непосредствена близост, но Ренан прояви рефлекс и спаси.

В 20-та минута домакините организираха бърза атака, при която Лукоки изведе Марселиньо, той напредна, навлезе в пеналта и стреля, но покрай вратата.

В следващите минути домакините взеха инициативата и притиснаха „Берое“, но нямаше сериозна опасност пред Перниш.
В 31-та минута Сисиньо стреля от ъгъла на наказателното поле, но Перниш улови.

Пет минути след това Вандерсон и Кешеру размениха подавания в наказателното поле и бразилецът стреля от малък ъгъл, но Перниш се намеси страхотно. В следващия момент Лукоки върна за Вандерсон, но той бе в положение на засада.

В 43-та минута Марселиньо центрира в пеналта, където Лукоки засече с глава, но топката мина на метър от гредата.
В 49-та минута Цветков напредна и шутира от дистанция, но топката рикошира и излезе в корнер. След изпълнението топката попадна отново в Цветков, който стреля от воле, но Ренан се намеси страхотни и изби.

Четири минути след това Вандерсон пое топката пред наказателното поле и намери Марселиньо, който изведе Кашеру на стрелкова позиция. Перниш спаси удара на румънеца, а след добавката Бандаловски изби .

В 57-та минута след бърза атака за домакините Лукоки се пребори и изведе Марселиньо сам срещу Перниш. Стражът обаче парира удара на бразилеца.

Две минути след това Лукоки пробяга почти целия терен и се озова на стрелкова позиция, но ударът му мина на сантиметри от гредата.В 65-та минута Кашеру опита удар от дъгата, но твърде неточно.

В следващите минути Лудогорец създаде няколко атаки, но не застраши сериозно Перниш. В 77-та минута Камбуров стреля от дистанция, но право в ръцете на Ренан. В следващата атака Анисе засече с глава от непосредствена близост, но Перниш прояви страхотен рефлекс и спаси . В 79-та минута Кешеру стреля от пряк свободен удар, но топката рикошира и излезе в корнер. В 82-та минута Недялков стреля от дъгата, но не намери целта. Две минути след това Попа центрира в пеналта след пряк свободен удар, а Форстър засече с глава, но Перниш спаси. В последната минута Форстър намери Кешеру на границата на пеналта, но удара на румънеца мина над вратата.

В добавеното време след разбъркване Марселиньо се озова на стрелкова позиция в малкия пеналта, но не намери вратата.


image0 (9K)