Футбол

Берое очаква още едно ново попълнение

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров обяви, че очаква още едно ново попълнение да се присъедини към водения от него отбор.

„Имаше неща, които ми харесаха и такива, които не ми харесаха в контролата срещу Сепси. Това е съвсем нормално на този етап от подготовката. Ако сме готови, няма да има нужда да тренираме. Малко сме по-тежки, но това е нормално на база тренировъчния процес, който водим. Сутринта отборът имаше тренировка. Хареса ми, че на моменти правилно развивахме атаката. Хареса ми, че създаваме голови положения. Разбира се, има още какво да се желае най-вече в организацията ни в защита, в скъсяването на дистанцията между линиите, в компактността и плътността, която трябва да направим. На този етап обаче работим в съвсем друг аспект“, коментира Димитров.

„Със сигурност чакаме още едно ново попълнение. Този футболист има лични проблеми, които трябва да ги реши и се надявам в най-скоро време да дойде“, добави той.

„Доволен съм като старание, желание и мотивация от представянето на младите футболисти. Като майсторство има доста да работят, за да стигнат нивото на батковците си.“

„Доволен съм от подготовката на този етап. Работим най-вече за кондиция, но успоредно с това ще започнем за тактика и за нещата, които са нормални на етапа, в който се намираме“, завърши наставникът на Берое.

Стефан Стефанов

Share
Published by
Стефан Стефанов

Recent Posts

Верижна катастрофа в тунел „Люлин“

Движението е спряно...

53 минути ago

Шефът на здравната комисия в НС съди журналист

Проф.Костадин Ангелов го обяви във фейсбук...

2 часа ago

Очакванията за изпитите тази година: Резултатите ще са същите

Опростяването на учебния материал нямало да промени нищо...

2 часа ago

Как да свалите килограми след 40: 14 сигурни начина

Възрастта има значение и когато става въпрос за вталяване...

3 часа ago
image0 (9K)