„Берое“ се раздели с футболист преди мача за Купата

 

„Берое“ и Лукас Мартинс се разделиха по взаимно съгласие, научи ЗАРАТА. Полузащитникът бе привлечен в началото на сезона и записа участие в 12 срещи на тима.

Утре „Берое“ приема ЦСКА 1948 в среща от осминафиналите в турнира за Купата на България. Двубоят под Аязмото започва в 12:30 ч. и ще бъде ръководен от Драгомир Драганов.

Старши треньорът на „зелените“ Николай Киров няма да може да разчита на Абел Анисе и Вини Трибуле, които имат здравословни проблеми.

Билетите са на цена от 3 лв. в предварителната продажба до днес и 5 лв. на касите пред стадиона утре.

В първия кръг от надпреварата „Берое“ победи „Миньор“ в Перник с 2:0, а „червените“ се наложиха над „Севлиево“ като гост с 4:0. Победителят в утрешната среща ще се излъчи чрез отстраняване в една среща. При равенство в редовното време, се играят две продължения по 15 минути, а при продължаващо равенство и след края на продълженията, се изпълняват дузпи.

Драгомир Драганов от Варна ще бъде главен съдия на срещата, а негови помощници ще бъдат Димо Вълчев и Красимир Атанасов. Четвърти съдия е Димитър Димитров, а на ВАР са Красен Георгиев и Павлета Рашкова.


image0 (9K)