„Берое“ и „Локомотив“ (Пловдив) не се победиха и не успяха да си отбележат гол в среща от 29 кръг на първенството. Двата тима изиграха равностоен двубой и имаха своите положения, но така и не успяха да реализират попадение, видя ЗАРАТА.

В 3-та минута Умарбаев изпълни пряк свободен удар, но топката срещна гредата на старозагорци.

„Берое“ отвърна с флангови атаки, които завършиха с центрирания на Фуртадо за Камбуров, но Пиргов се справи и улови.

„Зелено-белите“ владееха инициативата в следващите минути, но не успяха да стигнат до опасност пред Пиргов.

В 18-та минута „Берое“ изпълни два последователни корнера, но и в двата сучая защитата се справи.

Минута след това Фуртадо навлезе в пеналта и предостави за Стефанов, който стреля в движение, но ударът му мина над вратата.

Най-опасната ситуация до момента дойде в 21-та минута, когато Умарбаев успя да открадне топката в наказателното поле и остана пред опразнената врата. Ударът му обаче мина на сантиметри.

Следващите минути бяха за домакините, които установиха натиск пред наказателното поле и пробваха извеждащи подавания на два пъти, но не се стигна до удар към вратата.

В 28-та минута карагерен получи на фланга, проби и центрира, топката се озова в Илиев, който също пробва да намери Иванов, но Ганев се намеси и улови.

Минута след това Умарбаев изведе Карагерен на стрелкова позиция и играчът на домакините веднага отправи удар, който обаче бе отразен от Ганев.

Две минути след подновяване на играта Стефанов пробва удар от дистанция, но той бе твърде лек и дори излезе в аут.

„Берое“ продължи да бъде малко по-активен в следващите минути и играта бе предимно пред пеналта на домакините.

В 53-та минута Камбуров свали за Василев, а той центрира за Фал, който отправи удар с глава, но право в ръцете на Пиргов.

Четири минути по-късно Камбуров изведе с едно докосване Фал, който се озова на стрелкова позиция, но от малък ъгъл и шутира. Пиргов обаче отново се намеси и спаси.

Момчил Цветанов получи на фланга в 65-та минута и центрира опасно за Илиев, но Ганев се намеси.

Локомотив организира две добри атаки, но не стигнаха до попадение

Димитър Илиев получи топката в 69-та минута, напредна и стреля от около 25 м, но ударът му мина над вратата.

Минута след това Карагерен проби и центрира опасно, но Мезаг успя да избие.

В 75-та минута Фал открадна топката в половината на съперника, проби през центъра и се озова сам срещу Пиргов. Нападателят се опита да преодолее технично стража и пусна топката покрай него, но тя мина на сантиметри от гредата в аут.

Три минути след това Гомис успя да открадне топката и да навлезе в наказателното поле, където се опита с остър пас да предостави за Илиев, но Ангелов се намеси решително.

В последната минута на мача Стив Фуртадо бе изгонен с директен червен картон.