„Берое“ с първа победа у дома

„Берое“ записа четвъртата си победа от началото на сезона в женското волейболно първенство с 3:0 (25:15, 25:22 и 25: 18) над младия състав на „Казанлък Волей-Багира“.

Убедителна игра, самочувствие и добра психика показаха днес срещу напористия тим от града на „розите“ представителките на „Берое“ в мача от девети кръг на НВЛ за жени.

[ad id=“263680″]

Старозагорки играха доста спокойно през първата част, като състезателките на Казанлък водеха в резултата до 12 точка, след което представителките на „Берое“ взеха инициативата и бързо натрупаха желаната преднина. След по-малко от 20-минутна игра възпитаничките на Страхил Балов взеха гейма с 25:15. Началото на втората част повтори ситуацията с началото на мача, като старозагорки започнаха да диктуват темпото след 8 точка. Разрази се битка за всяка точка, като определено опитът и самочуствието на „Зелено-белите“ надделяха и успехът отново бе на тяхна страна при 25:22.

[ad id=“263680″]

Старозагорки тръгнаха добре и в третия гейм, водеха в резултата и завършиха с 25:18.

Срещу „Казанлък Волей-Багира“ жените на „Берое“ играха в титулярен състав: Татяна Алейникова, Елица Баракова, Диана Казакова, Ваня Върбанова, Янита Борисова, Гергана Петрова.


image0 (9K)