Бившата жена на Путин има нов мъж, нова фамилия, нов живот

Владимир Путин има един брак. Съпругата му Людмила Александровна е родена в Шкребнева. Докато все още са женени представители на западните медии й дадоха прякора „невидима първа дама“ заради нежеланието й да общува с пресата, предава news-fancy.com.

По неизвестни за обществото причини двойката се разведе след 30 години съвместно съжителство. Авторитетни източници публикуваха информация, че семейството се е разпаднало още през 2013 година. За да не предизвикват различни слухове, президентът на Руската федерация и бившата му съпруга споделиха в свое интервю, че са развели по взаимно желание.

Какви са промените в личния живот на Людмила Путин

Веднага след развода им някои източници започнаха да „подпечатват новината, че Людмила е отишла в манастир или е изчезнала някъде по неизвестни причини. По-късно обаче стана известно, че бившата съпруга на лидера на Русия не води скрит начин на живот, а всъщност се е омъжила повторно.

Новият съпруг на Людмила – Артур Очеретной, работи в Центъра за развитие на междуличностните комуникации и е негов ръководител. Оскъдната информация за биографията му показва, че той е с 20 години по-млад от нея. Многократно се отбелязва, че двойката си позволява да излиза заедно, но внимателно подбира местата, на които се появява. Преди време фотографи успяха да ги снимат на международното летище Хийтроу в Лондон.

Тъй като Людмила Путина е доста непублична личност, фотографите много рядко успяват да направят снимки с новия й съпруг. Но през януари 2016 г. в ръцете на журналисти попаднаха документи, отбелязващи, че Людмила Александровна е сменила името си и е станала Очеретна.

Какво прави Людмила сега?

През 2019 г. бившата съпруга на държавния глава продължава да пази личния си живот далеч от медийното око. Журналистите обаче са попаднали на данни от Единния държавен регистър на поземлените парцели в Русия. Благодарение на тях става ясно, че през 2018-а Людмила е купила 8 парцела, които се намират в предградията на Москва. В селото, наречено „Парк-Милениум“, е придобита земя, чиято обща стойност, според брокери, е от 380 до 432 милиона рубли (около 5 800 000 евро).

Също така тогава се е прокраднала информация, че Людмила Очеретная придобива парцели, за да купи по-късно недвижими имоти във Франция.


image0 (9K)