Бившата на Майкъл Чорни му съдира кожата

Бизнесменът и бивш собственик на „Левски“ се раздели със съпругата си Никол Райдман (На снимката горе), която го съди за 25 милиона долара.

Никол и 69-годишният милиардер сложиха край на брака си в началото на 2020-а след 11 години заедно и две деца. Узаконяването на връзката им изиграва лоша шега – само няколко месеца след сватбата израелската бизнесдама слага край на отношенията им. Никола децата им останаха във великолепния семеен дом в Херцлия Питуах (курорт в Израел), а Чорни се премести в един от новите комплекси в Тел Авив.

Тогава дойде и големият бум- Никол заведе иск срещу бившия си съпруг за 25 милиона долара. Тази сума е вписана във финансовото споразумение, което двамата подписват преди да се оженят. Бизнесменът не пожелал да изпълни условията на споразумението затова Никол завежда дело.

Райдман е сред популярните лица в страната. Участва в местно риалити, изявява се певица, като спонсор на израелската армия. Изключително близка е с министър-председателя Бенямин Нетаняху и съпругата му Сара.

Докато бушува скандалът с Никол, бившият собственик на „Левски“ не си губи времето и вече има нова жена до себе си. Това е 39- годишнина Сузи Робин. Чорни и доста по-младата от него дама започват да излизат четири месеца след раздялата на бизнесмена. Срещат се в магазин за дрехи в центъра на Тел Авив. Скоро след това вече са известна двойка и живеят заедно. Новата на Чорни е сертифициран козметик и никак не е очарована от публичността която я застига покрай връзката й с бизнесмена.

От няколко месеца нов мъж до себе си има и Никол. Тя излиза с Ярън Коен – доста богат собственик на компания за капиталови инвестиции.

Чрез своите адвокати Майкъл Чорни отказва на „България Днес“ да говори за събитията в живота си и няма желание да дава интервюта.

 


image0 (9K)