Бившият на Гала я тормозел психически. Искала деца от Стефан, но не било писано

Шокиращи разкрития за личния си живот направи Гала.

Водещата на „На кафе“ за пръв път си позволи да сподели истината за развода си с бизнесмена Константин Будев – баща на единствената й дъщеря Мари. Тя се изказва не особено ласкаво за него, като признава, че Косьо не ставал за съпруг, а само за приятел. „Грешките на младостта – когато вярваш, че някои неща ще се променят. Предполагам това се случи и с мен“, коментира водещата за първия си брак и допълни: „Осъзнах, че много неща, с които правя компромис, не искам да правя компромис. Чувствах се гледана под лупа, все бяха недоволни от мен, а аз давах всичко от себе си за тази връзка“, разкрива водещата.

Гала намеква още, че е била жертва на психически тормоз, а докато тя се чудела как да спаси брака им, Константин не спирал с нощните излизания и забавленията. „Ходехме на брачни консултанти, но нещата така и не потръгнаха“, откровеничи звездата.

Блондинката споделя, че работата й в телевизията я измъкнала от депресията след развода, пише Ретро. С втората си голяма любов Стефан е заедно от 14 години. Тя за пръв път разкри, че искала деца от него, но нещата просто не се случили.


image0 (9K)