Бивш шеф на ГДБОП: Да не се окаже, че много опасният планинар се е самоубил вече

Много информация излезе и много от версиите са противоречиви. Първо се говореше за убийство и самоубийство. После се говореше за издирвана жена. Беше трудно да се повярва, че жена може да извърши такава специфична стрелба и изместване на трупове от едно в друго помещение. Това заяви в ефира на Нова телевизия експертът и бивш ръководител на ГДБОП – Тихомир Стойчев. „Сега се говори за криминално проявено лице, осъждано в миналото, и издирвано в момента. Къде се води дело за оперативно издирване обаче. Това има голяма същност, защото говори за институционалната организация.“, заяви Стойчев.

[ad id=“263680″]
„За такива престъпления за 3-4 дни се подреждат версиите и нещата в логична схема. Да не се окаже, от сега предупреждавам, че много опасният голям планинар се е самоубил вече“, каза той. На въпрос дали може Ангелов вече да е напуснал страната и да се укрива в чужбина Стойчев отговори: „Не знам как МВР в момента работи със следовите кучета. Преди цялата ни граница се пазеше с такива животни“, каза той.
[ad id=“225664″]
Вчера МВР официално съобщи името на Росен Ангелов като заподозрян за шесторното свирепо убийство в Нови Искър. Той е бивш затворник, има криминално досие за блудство и педофилия. При спецакция бяха отцепени съседни села на Нови Искър, където бе издирван Ангелов, но без успех. По непотвърдена информация във вила в района са намерени окървавените дрехи на килъра и мобилен телефон, притежание на една от жертвите – Кети Кюхова.
Цялата известна на медиите информация до момента за шесторното убийство в Нови Искър ще намерите ТУК

image0 (9K)