Биляна простила на Валери, прибира си го обратно

Биляна Дол вече е простила серийните изневери на Валери Божинов и е въпрос на време да си го прибере обратно. Това са разкрили пред „Уикенд” хора от обкръжението на футболиста, който преди месец бе изоставен от своята поредна голяма любов.

Тя се заричаше, че раздялата ще бъде вечна, но по-силна май ще се окаже любовта. Вече цял месец Валери не спира да се моли на Биляна да му прости и да се върне при него, издават хора от обкръжението на футболиста. Както вестникът писа, на рождения й ден в края на юли той дори е успял да й изпрати огромен букет в Марбея, където тя реши да празнува.

Цветята били придружени от искрените му извинения за рогата, които системно й слагал, и обещание, че ще се лекува от „сексохолизъм”. Макар че външно го играела ледена кралица и непристъпна крепост, сръбската красавица не успяла да скрие, че всъщност е много доволна от разкаянието на бившия си любим и единствената причина да не го допусне обратно до себе си е, че иска още малко да го поизмъчва. В последните дни двамата често разговаряли по телефона, чатели си от време на време и си разменяли любезности. Той бил много пламенен в обясненията си в любов, а тя се стараела да му отговаря хладно и сдържано, но без да го реже директно, за да не го отблъсне.

Дала му да разбере, че вратата й за него все още е отворена, стига да се постарае. Освен това Биляна побързала да се прибере в Белград, за да му даде възможност да я моли за прошка от по-кратко разстояние. На фона на всичко това обаче тя се опитва и да го дразни с демонстрация на лично щастие и намеци, че не страда от липса на ухажори. Според проверена информация, близките на футболиста го насърчават да не се отказва от „дъртото коте”.

Тя била истински ангел, който успял да сближи футболиста с неговият син Валери-младши. По време на брака с Лозанова бащата на практика се правел, че детето му не съществува, за да не дразни съпругата си. Биляна обаче настоявала да започне отново да се вижда с момчето, канела го често на гости в Белград и го гледала като собствен син. Заради това добро отношение станали приятелки с майка му Алисия, която подкрепя идеята Божинов и Дол отново да се съберат.


image0 (9K)